Galerija: Nissan Murano za 2019.

Japanski proizvođač osvežio je svoj SUV krajem novembra, a sada smo u prilici da detaljno pogledamo ovaj model, kako spolja tako i unutra.

Automobili

Izvor: B92

Sreda, 19.12.2018.

13:00

Galerija: Nissan Murano za 2019.

Restilizovani Murano ima agresivniju prednju V masku oivičenu karakterističnim LED farovima u obliku bumeranga.

Ostale stilske promene nisu značajne, a u prvom planu su LED maglenke i nove 18 inčne i 20 inčne alu felne.

Murano za 2019. dobio je i 3 nove nijanse farbe pod nazivima Sunset Drift Chromaflair, Mocha Almond Pearl i Deep Blue Pearl.
Enterijer je takođe naznatno promenjen, pre svega u najskupljem paketu opreme Platinum gde Murano stiže sa kožnim sedištima.

Određeni paketi imaju i ukrasne dodatke od drveta, a u višim paketima Murano je opremljen NissanConnect multimedijalnim sistemom sa unapređenom navigacijom koja ima trodimenzionalnu grafiku zgrada upotpunjenu satelitskim snimcima, te informacijama o saobraćaju u realnom vremenu.
Pod haubom je 3.5 litarski V6 sa 263 KS i 325 Nm uz Xtronic automatski menjač, dok je uz doplatu dostupna i opcija pogona na sva četiri točka.

Nissan Murano za 2019. u SAD se prodaje po ceni od 31.270 dolara, koliko košta bazična verzija sa prednjim pogonom, a za najjeftiniji model sa pogonom na sva 4 točka treba izbrojati 32.870 dolara.

Najskuplja, Platinum verzija košta 45.130 dolara.

Više fotografija ovog automobila možete pogledati u našoj Galeriji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: