Najnovije vesti
Zabava
"Zbog toga sam iskompleksirana..." Nataša Bekvalac nikad iskrenije o pogrešnim odlukama, borbi unutar sebe i ljubavnim promašajima

"Zbog toga sam iskompleksirana..." Nataša Bekvalac nikad iskrenije o pogrešnim odlukama, borbi unutar sebe i ljubavnim promašajima

Pevačica Nataša Bekvalac godinu na izmaku pamtiće po rođenju druge ćerke Katje, te povratku na muzičku scenu sa dva uspešna singla, a sada je otkrila šta se još promenilo u prethodnih godinu dana.

Nataša Bekvalac Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija
Nataša Bekvalac
Foto: Snežana Krstić / RAS Srbija

Nataša Bekvalac je ove godine stavila tačku na brak sa trećim mužem Lukom Lazukićem, te sad smatra da bračne zajednice nisu za nju. Ranije je mislila da ako u odnosu dvoje ljudi ne postoji papir koji ih vezuje, ta ljubav nije ozbiljna.

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

- U meni se uvek odvija borba između onog što mi je kao mladoj ženi utemeljeno i onoga što sam u suštini uvek osećala, a to je da u dobrom odnosu formalnosti nisu bitne. Popuštala sam pod tim što nameće društvo, bila sam tradicionalna i konzervativna - započela je priču Nataša Bekvalac, bez zadrške, pa iznela više detalja.

Foto: Lj.T. / RAS Srbija

- Borim se da budem društveno prihvatljiva jer sam mnogo iskompleksirana zbog toga što se ne ponašam u skladu sa okvirima koje postavlja društvo - priznala je poznata pevačica za "Gloriju", te istakla da je svesna da ne bi trebalo da se prilagođava okolini.

Foto: Rajko Ristić / RAS Srbija

- Kada sam htela da budem u društvenim okvirima, činila sam najveće greške. Sada, u trideset i osmoj godini, više ne robujem ni tome - zaključuje Nataša, čija poslednja pesma, urađena u saradnji sa "Magla bendom", već broji milionske preglede.

Kojim izdanjima je Nataša Bekvalac iznenađivala javnost u poslednje vreme pogledajte u nastavku.