Search
Close this search box.

Khloe Kardashian sada ima baby pink boju kose

22637 Mandatory Credit: Photo by Marion Curtis/REX/Shutterstock (9777932p) Khloe Kardashian Exclusive - Good American and SIX:02 Launch Performance Line with Co-Founders Emma Grede and Khloe Kardashian in New York City, USA - 02 Aug 2018

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Iza Khloe Kardashian turbulentna je godina, koja je počela vestima da je u drugom stanju, no na dan trudnoće saznala je da ju je dečko Tristan Thompson prevario, otkada pokušavaju da poprave vezu.
Kardashianova nastavlja da gleda na svet kroz ružičaste naočari, a sada je to potvrdila i bojom kose. Ona je kosu nedavno ofarbala u platinasto plavu, kojoj se sada dodala roze preliv, pa joj je nova boja – baby pink. https://www.instagram.com/p/BrbgKK_gvii/?utm_source=ig_embed Za razliku od svojih sestara, Khloe u prošlosti nije previše eksperimentisala sa bojama kose, pa su se mnogi iznenadili kada su ugledali ovu boju na instagramu. Ipak, pozitivni komentari nisu izostali. „Prelepa si! Ova boja kose najbolje ti stoji,“ „Prelepa si, izgledaš fabulozno, Koko.“ Sa druge strane, neki nisu bili sigurni da se ofabrala. „Da li je ovo prava boja ili je u pitanju neki filter,“ „Izgledaš kao Kim ovde“, bili su neki od komentara.

POSLEDNJE VESTI