Šaban: Nisu me ni zvali da pevam sa Cecom u Kosovskoj Mitrovici (FOTO)

Novosti Online

17. 12. 2018. u 14:34

Toga dana je i mojoj Ildi bio jubilarni rodjendan, pa svejedno nisam bio ni sa njom zbog poslovnih obaveza, napisao je na svom „Instagram“ profilu legendarni pevač

Шабан: Нису ме ни звали да певам са Цецом у Косовској Митровици (ФОТО)

Povodom priče koja se pojavila da je odbio da peva sa koleginicom Cecom Ražnatović u Kosovskoj Mitrovici oglasio se kralj folka Šaban Šaulić demantujući glasine.

- Zbog svakakvih glasina, a istine radi, moram reći da nikada nisam dobio poziv da nastupim sa Cecom u Kosovskoj Mitrovici, a i da jesam tom prilikom ne bih mogao da se odazovem jer sam imao mesecima unapred zakazan nastup u Minhenu. Toga dana je i mojoj Ildi bio jubilarni rodjendan, pa svejedno nisam bio ni sa njom zbog poslovnih obaveza.

Ne znam kome je u interesu da plasira takve izmišljotine, ali njima na čast, ja ću samo još reći da sam u poslednjih godinu dana 15 besplatnih koncerata održao za svoj narod a tokom 50 godina karijere ne bih mogao ni da nabrojim koliko sam puta nastupio besplatno ili u humanitarne svrhe na prostorima cele bivše Jugoslavije- napisao je na svom „Instagram“ profilu legendarni pevač.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije