Najnovije vesti
Vesti Beograd
OLAKŠICA ZA PUTNIKE Otvoren novi "Lastin" terminus na Autokomandi

OLAKŠICA ZA PUTNIKE Otvoren novi "Lastin" terminus na Autokomandi

SP "Lasta" otvorila je novi objekat na Autokomandi za dopunu Busplus kartica u prigradskom prevozu, kao i prodaju karata na međugradskim linijama.

lasta prodaja karata autokomanda Foto: Promo / Promo
lasta prodaja karata autokomanda

Prodajno mesto nalazi se na prigradskom stajališu Franša D' Eperea b.b. u smeru ka Nišu, a putnici će tu moći da dobiju informacije o svim Lastinim polascima vezanim za ovaj lokalitet, navode u preduzeću.

Foto: Promo / Promo

"Putnicima će kupovinom karte u ovom objektu, biti olakšan prevoz ka željenoj destinaciji, jer ubuduće neće čekati red na ulazak u autobus. Sa kupljenom kartom putnik će odmah ući u autobus i smestiti se na sedište, bez čekanja da vozač ispiše kartu i naplati, što je do sada bio slučaj. Sve je ovo uzrokovalo velike gužve i na samom stajalištu, a na taj način ceo tok saobraćaja se sporije odvijao na ovom delu Autoputa ka Nišu", zaključuju u ovom prevozniku.

Koordinator za terminuse u SP Lasta, Vladimir Kovačević, poručio je da je u planu da se podigne još sličnih objekata širom Beograda, ukoliko za to bude interesovanja od strane korisnika javnog gradsko-prigradskog autobuskog prevoza.

Novi terminusni objekat na Autokomandi radiće od ponedeljka do subote od 8 do 20 sati, a nedeljom od 8 do 15:30, uz mogućnost korekcije.