Nova vest
Košarka

Nedelja, 16.12.2018.

11:30

Trinkijeri: Sveti Nikola bi želeo pun "Pionir" u sredu

Andrea Trinkijeri, trener Partizana, navikao je javnost na zanimljive izjave pre i posle utakmice, a ništa drugačije nije bilo ni posle pobede nad FMP.

Izvor: PT

Autor: PT

Trinkijeri: Sveti Nikola bi želeo pun
Foto: Starsport

Italijanski stručnjak zadovljan je trijumfom, a crno-bele u sredu očekuje odlučujući meč u borbi za Top16 fazu Evrokupa.

"Znam da je sreda poseban dan, to je Sveti Nikola. Uveren sam da bi Sveti Nikola hteo da 'Pionir' bude pun. Nije me još zvao, ali ja sam uveren. Turk Telekom ima fantastične igrače, favorit je iz mnogo razloga i trebaće nam velika podrška", rekao je Trinkijeri posle meča.

Kada je reč o meču sa klubom iz Železnika trener Partizana je kazao:

"Nisam očekivao ništa drugačije. Na kraju, nije bilo dobre košarke. Tri teške utakmice zaredom su nam još problem za glavu. Ali, pre mesec dana bismo izgubili ovu utakmicu".

Utakmica između Partizana i Turk Telekoma na programu je u sredu od od 20 časova, a crno-belima je potrebna pobeda u poslednjem kolu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve