Najnovije vesti
Vesti Beograd
OD ADE DO TRGA NIKOLE PAŠIĆA Evo gde će sve Beograđani moći da KLIZAJU ove zime

OD ADE DO TRGA NIKOLE PAŠIĆA Evo gde će sve Beograđani moći da KLIZAJU ove zime

Svi ljubitelji klizanja na ledu imaće priliku ove zime da rekreativno klizaju na nekoliko lokacija u gradu. Pored tradicionalnih mesta, kao što je Ledena dvorana "Pionir", koja je svoja vrata otvorila posetiocima pre više od dva meseca, prestonici neće faliti ni klizališta na otvorenom.

Klizanje_011017_RAS foto Petar Dimitrijevic 04 Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija
Klizanje_011017_RAS foto Petar Dimitrijevic 04

TRG NIKOLE PAŠIĆA

Na Trgu Nikole Pašića biće otvoreno klizalište u nedelju 15. decembra u 18 časova. Ulaz će biti besplatan tokom cele zime, a svake nedelje osim 6. januara, od 10 do 11 časova, održavaće se besplatna škola klizanja.

Foto: Ana Paunković / RAS Srbija

TAŠMAJDAN

Sugrađanima kojima je bliži stadion "Tašmajdan", moći će da uživaju u čarolijama klizanja od suta u 12 časova. Za sve posetioce na dan otvaranja ulaz će biti besplatan u svim terminima. Tokom ostalih dana ulaznice za najveće klizalište u Beogradu koštaće vikendom 250 dinara, radnim danima 150 dinara, ali i ove godine "Tašmajdan" je omogućio kupovinu porodičnih karata za dane vikenda.

Foto: Oliver Bunić / RAS Srbija

SAVSKA PROMENADA

Besplatno klizalište od veštačkog leda biće postavljeno nedelju dana tokom trajanja Novogodišnjeg programa za decu na platou iza zgrade Geozavoda, tako da će svi mališani i njihovi roditelji, imati mogućnost da se oprobaju u klizanju, pored prazničnog programa koji počinje sutra i trajaće do petka 21. decembra.

Foto: PR tekst / Promo

"DELTA SITI"

Klizalište pod sloganom "Naoštrite klizaljke" ispred TC "Delta siti" uveliko je počelo sa radom. Ponedeljkom od 17.00 i subotom i nedeljom od 9.00 časova je škola klizanja, utorkom od 18.45 škola hokeja. Sredom od 18.45 časova na programu su "Porodične igre bez granica", u 22 časova počinje karling veče.

ADA CIGANLIJA

Radnici su uveliko počeli montiranje klizališta na Adi Ciganliji. Ono će ove godine biti nešto veće i šire, a posebna pogodnost je što je ulaz za sve - besplatan. Jedino će plaćati oni koji žele da iznajme klizaljke i to, najverovatnije, 150 dinara.

Klizalište bi trebalo da počne sa radom za nedelju dana.

VIDIKOVAC, STEPA, OLIMP...

Prethodnih godina mališani su mogli da klizaju i na privatnom klizalištu na Vidikovcu, odmah ispred "Mekdonaldsa", zatim u okviru SC "Olimp" na Zvezdari, a lane je klizanja bilo i u naselju Stepa Stepanović na Voždovcu. Ipak, za ove lokacije nismo uspeli da dobijemo potvrdu da li će raditi i ove zime.