Marko Pantelić pričao za Francuze o PSŽ-u i Zvezdi

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.12.18. | 15:52

„Parižanima želim pehar, Zvezdi da svake godine igra Ligu šampiona“, poručio nekada vrsni napadač

Sveci su odradili posao na Marakani i očekivanom pobedom stigli do osmine finala Lige šampiona. Zvezda je ostavila pristojan utisak, što je u razgovoru za francuske medije istakao bivši član oba kluba, Marko Pantelić. Potpredsednik FSS rekao je da Svecima želi pehar Lige šampiona, te da crveno-beli sada imaju šansu da svake godine igraju u elitnom takmičenju.
„Postojala je velika razlika u kvalitetu dva tima. PSŽ je bio veoma ozbiljan od samog starta meča, uprkos sjajnoj atmosferi. Nisu bili kao Napoli i Liverpul. Zvezda je želela da se kod kuće oporavi od teškog poraza u Parizu (1:6), ali protiv potencijala Svetaca se nije moglo“, rekao je Pantelić.

Francuze je najviše impresionirala slika sa Marakane. PSŽ je ubedljivo slavio, a navijči Crvene zvezde su bili zadovoljni.
Zadovoljni su kompletnim utiskom u Ligi šampiona. Za nas je ovo grupa smrti, a ovo je Zvezdi prvo učešće u Ligi šampiona posle 27 godina. Sa osvojenih četiri boda cilj je ispunjen. Zvezda sada mora svake godine da igra Ligu šampiona. Samo će tako moći da napreduje i stiče iskustvo. I onda jednog dana prođe u osminu finala Lige šampiona“.

Izabrane vesti

Lepo poruku je nekada rasni centarfor poslao učenicima Tomasa Tuhela.
„Koga bih izdovjio u PSŽ-u? Ceo tim su zvezde, čak su i rezerve zvezde. Trener isto radi dobar posao. Svi koji volimo fudbal moramo da cenimo ostvarenja Kilijana Mbapea i Nejmara. Nadam se da će ove sezone stići do finala Lige šampiona i tamo pobediti. Imaju ekipu za tako nešto“, jasan je Pantelić.

(Foto Star Sport)

 


tagovi

Marko Pantelić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara