Humanitarni tiket u podne: Milan Pavkov tipuje za mlađe kategorije FK Borac

Vreme čitanja: 5min | sre. 12.12.18. | 11:59

Zvezdin napadač na Santjago Bernabeu očekuje četiri plus

U ponedeljak gošća MOZZARTOVOG plemenitog listića bila je svojevremeno najbolja rukometašica na planeti Andrea Lekić, juče trofejni odbojkaški trener Igor Kolaković, a danas, u 916. izdanju Humanitarnog tiketa u podne, ugostićemo i fudbalera Crvene zvezde Milana Pavkova

Prvotimac “crveno-belih” pokušaće da uveća trenutnu sumu koju je naša kompanija donirala, samo u okviru Humanitarnog tiketa u podne i iznosi ravno 10.311.220 dinara.

Izabrane vesti

Da vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić, Zoran Vujičić i Ivica Šurjak. Dakle, 26 članova kluba 100.000.

Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti uplate ka Republici Srpskoj.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eksjugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Milan Pavkov je napadač Zvezde. Ponikao je u Bačkoj iz  Begeča. Put ga je vodio u Bački Petrovac, ČSK Čelarevo, Vojvodinu, niški Radnički, Zvezdu iz koje je upućen na pozajmicu na Čair gde je “cepao” mreže rivala. To ga je vratilo na stadion “Rajko Mitić” gde se sa dva data gola proslavio na utakmici sa Liverpulom. Tih dana je punio sve stranice štampanih medija, a voditelj Zoran Kesić je u svojoj emisiji “24 minuta” čuvenu šolju posvetio upravo Pavkovu koji je ovako sastavio dobrotvorni listić.

Milan je kombinovao sa mečevima Lige šampiona, prvo PLZENJ – ROMA. Domaći imaju isti broj poena kao i CSKA, ali je treći. Vučica ima pet bodova više od večerašnjeg rivala i tri manje od Reala. Upravo su Madriđani naneli poslednji poraz Plzenju koji je nakon toga beležio pozitivne ishode. Roma je u poslednje dve utakmice remizirala (2:2) sa Interom i Kaljarijem. Istorija je na strani Rome, 0:1:2, sa ubedljivim trijumfom od 5:0.
“Pokušaću sa duplom šansom, iks, dva”.

U isto vreme u Madridu REAL dočekuje CSKA. Lider protiv četvrtog tima u grupi. Kraljevski klub ima seriju od četiri pobede sa jednim primljenim golom. Moskovljani nemaju poraz u domaćem šampionatu u poslednjih četiri kola, ali su izgubili od Plzenja. Skor je ujednačen, 1:1:1, ali će Real želeti da se revanšira za poraz iz Moskve.
“I to ubedljivo, biće golova, igram četiri plus”.

U Portugaliji BENFIKA igra sa AEK – om. Klub iz Lisabona ima nešto bolji skor, 3:0:2. Grci su uspeli da izgube svih pet utakmica u grupi sa samo dva data gola. I Benfika igra za prestiž, treće mesto je osigurano. Domaći imaju niz od tri pobede bez primljenog gola. U Superligi Grčke AEK ima poslednje dve pobede od po 2:0.
“Siguran kec”.

Od 21. 00 sat sastaju se i ŠAHTJOR – LION. Olimpik ima bolji skor od rivala, 0:2:1. Ukrajinci imaju šansu da prestignu Francuze koji trenutno imaju dva boda više. Šahtjor nije poražen na poslednjih pet utakmica. Lionovu seriju od devet duela bez poraza prekinuo je Ren pobedivši sa 2:0.
“Biće, biće golova, tri plus”.

Na Pirinejima VALENSIJA će ugostiti MANČESTER JUNAJTED. Đavoli imaju duplo više bodova od Slepih miševa. Stara dama ima dva poena više od Junajteda. U Valensiji je domaći sastav igrao nerešeno sa Seviljom. Mančester je uzeo meru Fulamu, 4:1. Poslednji okršaj protivnika okončan je, a mreže se nisu zatresle.
“Dupla šansa, X2”.

JANG BOJS – JUVENTUS. U Torinu je bilo 3:0. U svoje dve poslednje utakmice Švajcarci su trijumfovali. Juve je nanizao pet pobeda, a da nije vadio loptu iz mreže. I tabela sve govori, fenjeraš protiv lidera.
“Očekujem novi trijumf Juventusa, dvojka”.

Malo i o MOZZART – ovom društveno odgovornom poslovanju…

Veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a , Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 18:55 6409 Plzen - Roma ds X2 1,46
Sre 18:55 6410 Real Madrid - CSKA ug 4+ 1,90
Sre 21:00 6416 Benfica - AEK ki 1 1,40
Sre 21:00 6411 Shakhtar - Olympique Lyon ug 3+ 1,50
Sre 21:00 6414 Valencia - Man.Utd. ds X2 1,48
Sre 21:00 6415 Young Boys - Juventus ki 2 1,38
Ukupna kvota11,90

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Milana Pavkova dobitak će biti doniran i za Dom za lica sa invaliditetom, Višegrad. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Đurđe MEČANIN/Miloš MILIĆ

Djurdje.mecanin@mozzartbet.co


tagovi

humanitarni tiketMilan Pavkov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara