Search
Close this search box.

Severina zbog trudnoće propustila Kebin koncert?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nakon što se nije pojavila na koncertu svekra Dragana Kojića Kebe, medijima je počela da kruži priča o razvodu Severina i Igora Kojića, iako je pevačica to momentalno demantovala fotografijama na Instagramu. Međutim, kako tvrde njeni prijatelji, istina je drugačija.

Kako otkrivaju njeni prijatelji za domaće medije, Severina Kojić je trudna, zbog čega je otkazala sve nastupe, uključujući i koncert svog svekra.

„Siguran sam da Severina i Igor čekaju svoje prvo dete, ali to kriju od javnosti. To su rekli samo užoj porodici. Ona je odjednom otkazala koncerte, a nije bila ni kod Kebe u Centru Sava. Pravdala nam se da se zbog prehlade nije pojavila kao gošća na nastupu svog svekra, ali niko joj nije poverovao da bi zbog toga propustila koncert. Znamo da je išla u Ameriku na kliniku za lečenje steriliteta i ti lekari su joj očito pomogli da zatrudni“, otkriva prijatelj ovog bračnog para, i dodaje da mu je logično što pevačica, s obzirom na to da ima 46 godina, želi da prve mesece trudnoće provede bez napora i stresa.

Na ovu temu progovorio je i Keba, pa kada su ga pitali da li je Severina zbog trudnoće propustila njegov koncert, pevač je odgovorio:

„Daj Bože da uskoro pevam na proslavi rođenja unuka. Desiće se i to. Takođe, biće prilike da Severina bude gost na nekom mom narednom koncertu. Ona je imala opravdan razlog zbog kog se nije pojavila i ne zameram joj. Severina i ja se čujemo svaki dan i čuli smo se i posle koncerta. Sve je u redu“, rekao je folker za Informer.

Ipak, Severina i njen suprug Igor se i dalje nisu oglašavali ovim povodom.

POSLEDNJE VESTI