REZZIME DANA (nedelja): Rusi, Italijani, šta bi?

Vreme čitanja: 4min | ned. 09.12.18. | 22:50

Pogledajte ko vam je 9. decembra doneo novac, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

UESKA - REAL MADRID (tip 2, kvota 1,25) - rezultat 0:1

Kup je kup i trećeligaš je ipak trećeligaš. Ona šestica protiv Melilje nije mnogo toga promenila. Real se i dalje muči, pogotovo na gostovanjima. Koliko je Barsa sinoć lako odradila Espanjol u gradskom derbiju, toliko su se Kraljevići danas mučili sa Ueskom. Minimalnih 1:0 kojim Santijago Solari može da bude prezadovoljan, jer kako su njegovi puleni igrali mogli su komotno i da izgube. Preterujemo? Ne bi se reklo. Tri-četiri ozbiljne šanse imao je španski fenjeraš, pogotovo u finišu utakmice. U 88. minutu promašaj sa pet metara, a onda u nadoknadi odlična intervencija Tiba Kurtoe. I Kralj je spasen.

MENHENGLADBAH - ŠTUTGART (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Menš je kod kuće mašina za mlevenje mesa! Sedma utakmica na Borusija parku i sedam pobeda. Malo teže nego što to rezultat govori, ali suštinski - Štutgart nije ozbiljno zapretio, pa je četa Ditera Hekinga ponovo druga na tabeli - dva boda više od Bajerna iz Minhena i sedam manje od lidera i imenjaka iz Dortmunda.

KOPENHAGEN - ESBJERG (tip 1, kvota 1,33) - rezultat 3:0

Lako, samo tako. Kopenhagen je opet očitao lekciju Esbjergu i zadržao prvu poziciju na tabeli danske Superlige. Gol N'Dojea u četvrtom minutu uneo vam je olakšanje, a Skovova dva sa bele tačke u 45. i 56. bila su samo potvrda rutinske pobede ekipe sa Telija Parkena.

SPORTING - AVEŠ (tip 1, kvota 1,22) - rezultat

Nije bilo prijatno do poslednjih minuta prvog poluvremena... Tada je Sporting upalio motore, preokrenuo zaostatak, a onda sa još dva gola do isteka prvog sata na stadionu Žoze Alvalade zgromio Aveš, koji je samo na trenutke bio dostojan rival Lavovima iz Lisabona.

BETIS - RAJO VALJEKANO (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Da nije bilo penala, možda bi Rajo Valjekano uspeo da izvuče bod na gostovanju na Benito Viljamarinu, ali je taj detalj i gol Đovani Lo Selsa iz 60. minuta presudio duel. Kasnije je Sidnej jako lepim prodorom samo dodatno povećao prednost i stavio tačku.

PRECRTANO:

MILAN - TORINO (tip 1, kvota 1,85) - rezultat 0:0

Ako ćemo pošteno, Torino je čak imao više prilika i možda pre zaslužio sva tri boda. ispromašivali su se gosti pogotovo u prvom poluvremenu, a prednjačio je Andrea Beloti. Milan jeste imao dosta veći posed lopte, no to nije uspeo da pretvori u konkretne prilike, pa je Donaruma bio značajno zasposleniji od svog kolege Sirigua. Milan je ozbiljan, totalni pritisak izvršio tek u poslednjih pet, šest minuta. U 87. najbolju šansu za domaće propustio je Patrik Kutrone. On je sa peterca promašio ceo gol. Trapavao je šutirao, nešto što za njega baš i nije karakteristično...

PARMA - KJEVO (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 1:1

Morala je Parma mnogo bolje! Umesto da povede jurila je deficit. Uspela da stigne, ali ne i prebaci fenjeraša Serije A. Kjevo je čak i sa igračem manje bio dvadesetak minuta. Ni to ekipi sa Enio Tardinija nije bilo dovoljno da dođe do sva tri boda.

LIL - REMS (tip 1, kvota 1,90) - rezultat 1:1

Lil je bio neprepoznatljiv. Uprkos tome što je imao veći posed lopte, teško je stvarao šanse pred golom Remsa, koji nerešenih ishodom ne može da bude zadovoljan, s obzirom da je gol primio u šestom minutu sudijske nadoknade - sa penala.

ZENIT - RUBIN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 1:2

Nešto se događa sa Zenitom, a to nešto nije dobro. Tim iz Sankt Peterburga dočekao je Rubin iz Kazanja i dopustio je gostu da ode kući s lagana tri boda u džepu. Kako drugačije ovo nazvati nego konstatovati da je tim Sergeja Semaka u ozbiljnom problemu, u kanalu. Ovo je treći poraz Zenita na poslednje četiri utakmice!

KRASNODAR - UFA (tip 1, kvota 1,42) - rezultat 1:1

Ušao je Krasnodar u ravnopravnu trku za titulu posle dva poraza Zenita u tri poslednja kola, ali ako kod kuće ne dobijete ekipu koja je davljenik i nikoga nije uspela da pobedi u gostima pet meseci - onda baš i ne možete da se nadate da ćete prvi proći kroz cilj. To su kiksevi koji jako skupo koštaju. Mada je Krasnodaru Zenit dao novu šansu...

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara