Defanzivci sa Madagaskara... Nije Lil osvojio bod, nego je Rems izgubio dva (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 09.12.18. | 19:30

Nezaslužen remi iz penala u 95. minutu

Lil je drugi na tabeli francuskog šampionat i remi na svom terenu protiv Remsa ne bi trenbalo da se samtra uspehom. Ipak, s obzirom na razvoj situacije, Lil može da peva pod sreće što je „otkinuo“ bod Remsu – 1:1.

Lil je do nezasluženog boda došao golom najboljeg igrača Nikole Pepea u 95. minutu iz penala. Do tada je Rems vodio, bio bolji, kontrolisao situaciju i zaslužio pobedu. Ali očajan start defanzivca Romana Metanira u 94. minutu je doneo spas sa penala. Reprezentativac Madagaskara je potpuno bespotrebno srušio Balo Turea i omogućio Pepeu da dođe do 11. gola u sezoni. Golman Mendi je pre penala pravio šou na golu, pokušavao da dekoncentriše Pepea, izvođenje penala se odužilo, ali je najbolji strelac Lila zadržao koncentraciju i posle žutog kartona za Mendija, uspeo da spasi domaći tim poraza.

Izabrane vesti

Lil očigledno ima problem u poslednje vreme sa igrama na domaćem terenu. Ovo mu je treća uzastopna utakmica na svom stadionu u kojoj nije pobedio. Rems je zaista odirgao odličan meč, potpuno neutralisao napadače Lila, stvorio veći broj prilika i zasluženo poveo u 64. minutu kada je Romao pogodio posle slabe defanzive portugalskog veziste Šeke.

Nastavio je Lil i posle vođstva da dominira. Izgledalo je da će odenti kući ceo plen, ali ih je glupost u poslednjem minutu skupo koštala.

FRANCUSKA 1 - 17. kolo

Subota
Gengan - Amijen 1:2 (0:0)
/Dido 70 - Gnaore 63, Mendoza 82/

Ren - Dižon 2:0 (0:0)
/Burižo 69, Ben Arfa 90/

Nedelja
Strazbur - Kaen 2:2 (2:1)
/Martinez 5, Motiba 23 - Fažr 22, Kou 80/

Lil - Rems 1:1 (0:0)
/Pepe 90+5 penal - Roma0 64/

Odloženo
Monako - Nica
PSŽ - Monpelje
Anže - Bordo
Nim - Nant
Tuluz - Lion
Sent Etjen - Marselj

(FOTO: Reuters)


tagovi

Nikola Pepe

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara