Najnovije vesti
Zabava
NEPREPOZNATLJIVA O srpskoj misici u Kini danas pričaju SVI, a pogledajte kako je izgledala pre samo nekoliko godina

NEPREPOZNATLJIVA O srpskoj misici u Kini danas pričaju SVI, a pogledajte kako je izgledala pre samo nekoliko godina

Iako na Izboru za mis sveta u Kini koji je sinoć održan, nije uspela da ostvari visok plasman, Srpkinja Ivana Trišić mnoge je oduševila kada je zajedno sa predstavnicama BiH i Crne Gore na ovom takmičenju u programu uživo, zaplesala užičko kolo.

ivana trišić2 Foto: Ivana Trišić / Facebook
ivana trišić2
Nova Mis sveta
Foto: Profimedia
Nova Mis sveta

I dok cela Kina priča o ovom trenutku u kojem je Ivana zaplesala (možete ga pogledati OVDE), prisetimo se ko je devojka koja je dospela u žižu javnosti kada je odabrana za najlepšu na takmičenju u Srbiji.

Ivana Trišić trenutno studira pravo i nada se da će postati internacionalni advokat. Ujedno radi kao novinarka, TV prezenter i editor. Ima mnogobrojne hobije uključujući fotografiju, trčanje, plivanje, skijanje, vožnju bicikla, odbojku i stoni tenis. Ivana ima, kako se navodi na zvaničnom sajtu “Miss world” poseban talenta za žongliranje i igranje.

Foto: Ivana Trišić / Facebook

Njena omiljena knjiga je “Na Drini ćuprija“ Ive Andrića, a njen lični moto: “Uvek čini dobro i dobrim će ti se vratiti.“

Ova mlada dama danas može da se pohvali sjajnim izgledom. Rođena je u Obrenovcu, a kao i svaka mlada devojka je tamo volela i da izlazi.

Foto: Facebook

Upravo jedna fotografija iz lokalnog kluba otkriva kako je izgledala pre nekoliko godina.

Nije poznato da li je posredi neka plastična operacija ili je reč samo o drugačijem stajlingu. Ivana sada ima izraženije usne, vidno je smršala i čini se da su joj grudi veće.

Foto: Ivana Trišić / Facebook

Inače, Ivanu svi znaju kao devojku koja se često smeje, ali iza tog osmeha ona zapravo krije tragediju koju je preživela. O čemu je reč, čitajte OVDE.