Folk pevačica pevala u Kosovskoj Mitrovici, u prvim redovima majice sa likom Milana Radoičića

Folk pevačica Svetlana Ražnatović održala je koncert u Kosovskoj Mitrovici u znak podrške Srbima na Kosovu i Metohiji.
Koncert je održan na platou ispred studentskog centra u Kosovskoj Mitrovici u sklopu protesta povodom taksi od 100 odsto na robu iz Srbije, koje su uvele prištinske vlasti. 
 
Koncert je održan u organizaciji Privremenog organa srpske opštine Kosovska Mitrovica. 
 
U prvim redovima su čelnici Srpske liste, među kojima bivši kosovski gradonačelnici i ministri u kosovskoj vladi, kao i poslanici i poslanice u kosovskom parlamentu i deo publike u prvim redovima, koji nose bele majice sa mapom Kosova, obojenom u srpskoj zastavi i likom potpredsednika Milana Radoičića sa porukom "Svi smo mi Milan", piše Kossev.
 
Uprkos najavama iz Prištine da će joj biti zabranjen ulazak, Ražnatovićeva je jutros bez ikakvih problema ušla na teritoriju Kosova i Metohije preko prelaza Jarinje na putu Raška-Leposavić. 
 
Ulazak na Kosovo i Metohiju nedavno bio je zabranjen košarkašima "Partizana" i zameniku direktora Kancelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju, kao i članicama Unije žena sa Vračara.
  • RS

    13.12.2018 13:21
    Da li postoji još neka država u kojoj je terorista koji je lično klao građane predsednik odnosno premijer iste?
  • Vojvosadjan

    12.12.2018 09:06
    @reciprocitet
    Potpiši se svojim starim nickom, slobodno G.
  • Reciprocitet

    10.12.2018 13:03
    @Mill
    Najiskrenije se nadam da ćete doživeti identičnu sudbinu hrvatskih odnosno građana sa KiM srpske nacionalnosti u tim "međunarodno priznatim državama". Ni manje, ni više.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija