Lifestyle

Muškarci odlučili: Ovaj tip ženskog tela je najprivlačniji!

Nedavno je sprovedeno malo istraživanje o tome kakvo žensko telo muškarci najviše vole. S ekspanzijom plus-sajz modela stalno se vodi polemika oko toga kakav oblik tela najviše privlači muškarce, da li su to mršavice, atletski građene dame ili žene s oblinama?

Pronašli su tri dame s različitim tipom građe, jedna je bila s oblinama, druga mršava i treća atletski građena. Sve tri stale su u isto vreme ispred grupe muškaraca, piše Superžena.

Muškarci su nosili detektore pogleda koji su registrovali na kojoj dami im se pažnja najviše zadržala.

Sve tri žene nosile su majice na bretele i kratke teksas šortseve.

Rezultati su bili sledeći: čak 36 odsto muške pažnje privukla je dama s oblinama, nešto manje – 35 odsto privukla je devojka koja je atletski građena, a samo 29 odsto, to jest najmanje pažnje privukla je mršavica.

Ovo je definitivno dokaz da mršavice više nisu najpoželjnije, na čemu verovatno možemo da zahvalimo ekspanziji plus-sajz modela u modnoj industriji.

Šta muškarce najviše privlači na ženama?

Čitajte Luftiku na Google vestima

Dragana Vidić

Čeka poslednji voz za Nedođiju. I to uspešno radi jako dugo. U međuvremenu piše.

komentar

Klikni da objaviš komentar

  • Vec su svi preterali sa reklamiranjem takozvanih plus-sajz manekenki.Zasto ih ne zovu pravim imenom?
    Uopsteno idemo iz krajnosti u krajnost,prvo su se gurale u prvi plan devojke anoreksicne gradje,sad debele…I jedno i drugo NIJE ZDRAVO i nije lepo.
    Da me ne napadate odmah,nija svaka devojka sa obilnama debela,ali su vecina tih modela koje su sada popularne,groteskno gradjene,i tu nema bas nista lepo osim lica.

317 Shares
317 Shares
Share via
Copy link