DŽAJA DOBIJA ZETA: Ćerku fudbalske legende verio brat Ane Ivanović

Novosti Online

07. 12. 2018. u 17:32

Miloš i Dragana su već nekoliko meseci u ljubavnoj vezi i Miloš je nedavno kupio prelepi dijamantski prsten ćerki Dragana Džajića, kaže dobro obavešten izvor

ЏАЈА ДОБИЈА ЗЕТА: Ћерку фудбалске легенде верио брат Ане Ивановић

Foto: Twitter/N. Paraušić

FUDBALSKA legenda Dragan Džajić dobiće sledeće godine zeta. Naime, njegovu ćerku Draganu (27) verio je njen vršnjak Miloš Ivanović, rođeni brat naše proslavljene teniserke Ane Ivanović, saznaje portal Pink.rs.

Pročitajte još:Dragan Džajić uskoro deda

- Miloš i Dragana su već nekoliko meseci u ljubavnoj vezi i Miloš je nedavno kupio prelepi dijamantski prsten sa kojim je zaprosio lepu Džajinu kći. Veridba je obavljena u intimnoj atmosferi. Par za sada nije odredio tačan datum venčanja, ali ga planiraju za sledeću godinu - kaže dobro obavešten izvor.

Pročitajte još:JESEN U ČIKAGU: Ana i Bastijan Švajnštajger uživaju u prirodi

Inače, prema njegovim rečima, Draganu i Miloša spojilo je i to što su oboje veoma vredni i ambiciozni i ne žele da se oslanjaju samo na ono što su stvorile njihove porodice, već sami rade i zarađuju.

Džaja ima još jednu ćerku, Sanju, koja se već ostvarila u ulozi majke i legendi fudbala podarila prošle godine unuka Luku.

(pink.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

krivo srastanje

07.12.2018. 18:00

cestitke CERKI i BRATU...divna vijest... jos od zabavljanja teniserovog BRATA i glumicine SESTRE , prva koja me odusevila. eto.

VUK

07.12.2018. 18:25

fala bogu, novine su je dosta reklamirale sa izvestajima iz monaka i evo naisao je mladozenja..

Патриота

07.12.2018. 18:40

Све саме ВИП персоне, брат од ујне овог, тетка од стри

Pero

08.12.2018. 00:38

ahah znaci da posle samo par mjeseci zna da mu je ona zema do kraja, mora da se zagledao u njene VELIKE VELIKE VELIKE OCI hihihihi i video ljubav

Ranka

08.12.2018. 15:03

Jel to ona što je svojevremeno izvadila dva rebra da bi imala uži struk. Neće se mali od nje pasulja najesti.

dule

16.12.2018. 19:26

Cim je on kupio prelepi dijamantski prsten,ocigledno da nije za zaljenje i da ima para za bacanje.Par meseci zajedno pa se deca od 27 g. zanela.Misle ljubav.