Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 07.12.2018.
19:00
Sponzorisani tekst A

BW Arcadia – život jeste bajka

Postoje oni posebni trenuci u životu kada sve izgleda kao bajka. Srećni smo, živimo u inspirativnom okruženju, delimo najlepše momente sa najdražima… Zašto ti trenuci ne bi trajali večno?

Promo
 

Jedinstvena prilika za kupovinu stana u ponedeljak, 10. decembra! Kupce očekuje poseban izbor stanova u BW Arcadia i BW Aurora, a za najbrže su pripremljene i posebne pogodnosti

U potrazi za odgovorom, nastala je stambena zgrada BW Arcadia, zelena oaza u centru prestonice, koja sve želje ispunjava na jednom mestu. Inspirisana Arkadijom, idiličnom zemljom iz renesansne mitologije, kompanija Belgrade Waterfront donosi ovaj koncept u savremeni svet i stvara modernu bajku, oblikujući BW Arcadiu kao magičan prostor bogat harmonijom i čarima prirode.

Smeštena između raskošnog BW Parka i Sava Promenade, BW Arcadia nudi sve što vam je potrebno za očaravajući život: predivne, svetle stanove koji zadovoljavaju različite individualne i porodične potrebe, raskošno zeleno okruženje koje pruža pregršt mogućnosti za rekreaciju i opuštanje, uz pogodnosti obližnjih kulturnih, komercijalnih i zabavnih sadržaja.

Promo
 

Priliku da živite svoju bajku pronaći ćete u jednom od 244 stana različitih veličina - od studio apartmana do četvorosobnih. Kada želite da upijete smiraj okolnog zelenila, tu je terasa sa izlazom iz dnevne sobe, dok će vam visoki prozori pružiti obilje svetlosti i neverovatne trenutke uživanja, sa veličanstvenim pogledom na BW Park, Savu i jedinstvenu panoramu grada.

Dom iz bajke je poseban i jedinstven i zbog osećaja da je to mesto kojem pripadate i koje vam pripada. Pojedinci i mladi parovi uživaće u uzbudljivom okruženju i bogatoj ponudi restorana, kafića i maloprodajnih objekata u neposrednoj blizini, dok će za porodice sa decom od velikog značaja biti blizina BW Parka, dečijeg igrališta i vrtića.

Brojne aktivnosti za rekreaciju, počev od predivne Sava Promenade, pogodne za šetnju ili vožnju bicikla, do džoginga i piknika u parku, samo su neke od prednosti života u ovoj stambenoj zgradi. Na samo nekoliko minuta šetnje od BW Arcadie čeka vas i BW Galerija, najveća šoping destinacija u regionu, kao i Kula Beograd, monumentalna zgrada sa koje se pruža čaroban pogled na čitav grad.

Ne zaboravite – život čine trenuci, pa neka svaki bude poseban! Prepustite se čaroliji stambene zgrade BW Arcadia i živite svoju bajku u srcu grada!

Promo
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online