Kokoškov u žustroj raspravi sa rukijem VIDEO

Trener Finiks Sansa, srpski stručnjak Igor Kokoškov, tokom meča protiv Portlanda ušao je u žustru raspravu sa jednim svojim košarkašem.

Izvor: LN

Petak, 07.12.2018.

18:37

Kokoškov u žustroj raspravi sa rukijem VIDEO
Foto: Getty Images

Kokoškov nije bio zadovoljan potezom koji napravio mladi ruki, 22-godišnji Mikel Bridžis.

Bridžis je tokom treće četvrtine naseo na fintu Demijana Lilarda, čime je zaradio peti faul u ranom periodu meča i napravio problem Finiksu.

Srpski trener nije bio zadovoljan potezom Bridžisa, ali ni njegovom reakcijom, pa je posle sudijskog zvižduka krenuo da objašnjava mladom Amerikancu gde je pogrešio.

Bridžis nije bio oran da sasluša trenera, barem je tako izgledalo na videu koji je zabeležen, a Igor je sve vreme pokušavao da mu pojasni gde je pogrešio, ne puštavši ga da prođe na klupu.

Finiksova "trojka" ove sezone prosečno beleži 6,8 poena i 2,2 skoka po meču, za 22 minuta po utakmici.

Portland je, inače, savladao Sanse sa 108:86 i ostavio ih "zakucane " za no Zapada.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

26 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

16 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: