Najbolji strelac Zvezde poručuje: Hoću da dam gol PSŽ-u

Vreme čitanja: 2min | pet. 07.12.18. | 18:18

"Ovo nije isti tim Parižana kao na početku sezone", kaže fudbaler Crvene zvezde o svom narednom protivniku u Ligi šampiona

Poslednja utakmica Crvene zvezde u grupnoj fazi Lige šampiona za ovu sezonu biće sudar protiv Pari Sen Žermena na Marakani 11. decembra od 21 čas.

Zvezda će imati šansu da eventualnom pobedom dođe do šanse da izbori treće mesto i plasman u Ligu Evrope, ali pored svega toga biće to dobra prilika za crveno-bele da probaju da se odupru i možda revanširaju Svecima za onaj ubedljiv poraz u prvom susretu.

Izabrane vesti

Smatra se da PSŽ u ovom momentu ne igra najbolji fudbal, vezao je dva remija u Ligi 1, ali fudbaler Crvene zvezde El Fardu Ben misli da su sada Sveci bolji nego na startu sezone. I bolje u odnosu na prošlu.
"Ove sezone PSŽ mi deluje zaista kompletno zato što ima dubinu sa igračima u poređenju s prošlom sezonom”, generalna je ocean Bena.

Naravno, motivacije mu ne nedostaje. Postigao je Ben gol Napoliju u prošloj utakmici tako da u dobroj formi čeka naredni meč protiv tima koji u svojim redovima ima Nejmara i Kilijana Mbapea.
“Ja ću se lično pripremati za ovaj duel kao i za druge utakmice. Probaću da uradim sve što je do mene, a posebno želim da postignem gol. Generalno volim da dajem golove, tako da ću uraditi sve što je potrebno da ga postignem protiv PSŽ-a", rekao je Ben za popularni RMC.

Primetio je i promene u taktici kod tima Tomasa Tuhela.
"To nije isti PSŽ kao na početku sezone. Taktika je dosta promenjena, tako da mislim da PSŽ danas ima mnogo više opcija u timu nego na početku sezone", kaže Ben.

Naravno, pamti se i ona halabuka posle prvog duela kada je PSŽ dobio 6:1 u Parizu.
"To je nešto o čemu ne pričamo, mislim da smo već i zaboravili šta je sve bilo. Fokusiramo se na teren, a o tim optužbama nemam ništa da kažem zato što ne postoje nikakvi dokazi i zbog toga ne mogu ništa o tome da pričam", rekao je Ben.

Ben je trenutno najbolji strelac Zvezde u sezoni. Postigao je ukupno 15 golova. Od toga osam u šampionatu, a sedam u Evropi (jedan u grupnoj fazi i šest u kvalifikacijama). Postigao je i četiri gola za reprezentaciju u 2018. godini.

Najavio je još jedan evropski pogodak. Ni manje ni više nego protiv Parižana.

Foto: Star Sport


tagovi

El Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara