Tužilaštvo pokrenulo postupak protiv zamenika gradonačelnika Bora

Lj. TRIFUNOVIĆ

07. 12. 2018. u 11:11

Branko Perić (60) se našao u centru skandala i šokirao javnost u Srbiji, jer su na Fejsbuku osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom

Тужилаштво покренуло поступак против заменика градоначелника Бора

Fotografije koje su šokirale javnost

VIŠE javno tužilaštvo u Zaječaru dalo je nalog Policijskoj upravi u Boru za prikupljanje dodatnih obaveštenja protiv Branka Perića (60), koji je i dalje aktuelni zamenik gradonačelnika grada Bora. On se našao u centru skandala i šokirao javnost u Srbiji, jer su na Fejsbuku osvanule fotografije na kojima se on grli i ljubi sa petnaestogodišnjom devojčicom.

Slike su ubrzo sklonjene, ali ih je, u međuvremenu, video i “skinuo” veliki broj pratilaca ove društvene mreže.

Perić je podneo ostavku na mesto zamenika gradonačelnika Bora i posle svega je izjavio da je fotografija njegovog poljupca sa devojčicom nastala kada joj je čestitao na dobro urađenom poslu. On je tvrdio i da se sa ostalim devojkama, koje su bile angažovane, pozdravio na sličan način.

Međutim, nakon što su fotografije dospele u javnost, u ceo slučaj se umešala i policija.

- Devojčica je negirala da je imala bilo kakav odnos sa tim funkcionerom – rekao nam je izvor iz istrage. Kako je devojčica starija od 14 godina, nema krivičnog dela obljube nad detetom.


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

ljuba

07.12.2018. 18:18

Cim se ona cmace sa ovm pedofilom izgleda da nije ni ona u vinkli,da sam zandar izmilsio bi neki razalog otiso bi kod njenog oca olupao bi ga ko kantu!Naravno sve diskretno!

seljak LA

07.12.2018. 18:54

@ljuba - Ovde nema ni trunke nasilja, jesam prtiv nekih stvari ali ovde je vlajnica zakuvala ovaj skandal, sto bi rekli gradjani ''slike sve govore'' nije mala naivna vidi se po drzanju da prefigana. ta je trazila to je i dobila i plus izala u novine. O mami i tati necu da pisem, nisu vredni toga, lepo vasptanu su je pustili usvet, vidi se kakolepo drzi telefon.