Region

Svet

Jovana Joksimović se oglasila u vezi razvoda Igora i Seve!

Hrvatska pevačica navodno je ostavila muža zbog poznate voditeljke, a paparaco ih je uslikao u Zagrebu kako uživaju u ljubavi. Ko tu koga laže i zbog čega? Jovana Joksimović se oglasila u vezi razvoda Igora i Seve!

Jovana Joksimović se oglasila u vezi razvoda Igora i Seve! Foto: Instagram



Vest da se Severina i Igor Kojić razvode zbog voditeljke Jovane Joksimović odjeknula je kao bomba, a TV zvezdi zbog ove informacije nimalo nije prijatno. Dragan Kojić Keba navodno je pozvao na slavu Željka i Jovanu Joksimović, a kada je Seve to čula, spakovala je kofere i pobegla u Zagreb. Kako tvrde pojedini mediji, ona ne podnosi srpsku voditeljku jer je u jednoj od svojih emisija spomenula njenu majku. Kada smo kontaktirali sa Jovanom da prokomentariše ove tvrdnje, Joksimovićeva je sa osmehom rekla:

"Zaista se ne bih bavila tim glupostima niti ih komentarisala, razumite me."

Priču o razvodu Severine i Igora dodatno je podgrejala činjenica da se hrvatska pop zvezda nije pojavila na koncertu Dragana Kojića Kebe, gde je trebalo da nastupi kao gost. Čini se da pevačica zapravo želi da napravi dobar marketing sebi i svekru, koji će uskoro imati još jedan koncert. A da je zaista tako, svedoče i paparaco fotografije koje su nastale u Zagrebu pre nekoliko dana, kada su Severina i Igor Kojić uslikani u šetnji u blizini pevačicinog stana. Tako da, od razvoda, čini se, nema ništa, a Sevka još jednom želi da se samo o njoj piše. Odgovor na pitanje da li se zaista razvodi od Igora, pokušali smo da dobijemo od Severininog menadžera Tomice, koji nije odgovarao na naše pozive i poruke. Takođe, ni njen svekar, Dragan Kojić Keba, nije odgovarao na naše pozive.

Sa druge strane, da bi dodatno zaintrigirala javnost, Severina je objavila na svom Instagram profilu fotografiju nastalu na Zanzibaru i tako otkrila da su se ona i njen partner Igor Kojić venčali po treći put obredom afričkog venčanja, 2016. godine, na egzotičnom putovanju. Sve u svemu, Severini očigledno nije bilo posvećeno dovoljno pažnje kada je imala porno-afere pre nekoliko meseci, pa je sada došlo vreme da se razvede po ko zna koji put...

Viber

Autor: O.J
Izvor: Alo

Povezane vesti:


>