Ostavljali lažne parking karte na automobilima u Beogradu

Dve osobe privedene su nakon što su na automobile u centru Beograda ostavljale promo-materijal nalik nalogu za plaćanje dnevne parking karte – sa istaknutim iznosom od 6.000 dinara.
Ostavljali lažne parking karte na automobilima u Beogradu
Foto: Pixabay
Osumnjičeni su uočeni u u Ulici kraljice Marije, a JKP "Parking servis" je demantovao da su u pitanju njihovi radnici i njihova dokumentacija.
 
Komunalna policija je saopštila da je prilikom redovne patrole u Ulici kraljice Marije uočila osobe koje ostavljaju materijal nalik nalogu za plaćanje dnevne parking karte koji izdaju radnici "Parking servisa". Materijal, na kojem je bio istaknut i iznos od 6.000 dinara, ostavljan je na vetrobranskom staklu parkiranih motornih vozila u zoni, ispod brisača – kako to čine i radnici "Parking sevisa".
 
Građani su pozvani da obrate pažnju ukoliko na svom automobilu uoče bilo kakav materijal, kako ne bi bili prevareni, navodi se u saopštenju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija