Najnovije vesti
Slobodno vreme
I TOALETI POSTALI "PAMETNI" Uređaji koji razmišljaju umesto nas nekada su bili privilegija, sada svi mogu da uživaju u njima

I TOALETI POSTALI "PAMETNI" Uređaji koji razmišljaju umesto nas nekada su bili privilegija, sada svi mogu da uživaju u njima

Ne možemo da ne primetimo da danas razni uređaji razmišljaju umesto nas. Sve postaje pametno, od telefona, televizora, automobila, satova pa do pametnih toaleta.

Gruppi pametni toalet Foto: gruppi / Promo
Gruppi pametni toalet

Ovakve stvari su prvo bili dostpune kao privilegija ali sada svako moze uživati u tome za veoma malo novca.

Pametni toalet radi na principu senzora pokreta, automatski se pali svetlo kada ulazite, sam menja boju svetla u zavisnosti od položaja wc daske, kao semafor. Ovakav uređaj ne možete naći na svakom ćošku ali zato možete na gruppi.rs samo za 1999 dinara.

Pametni sat
Foto: gruppi / Promo
Pametni sat

Danas ne možemo ni da zamislimo život bez interneta. U svakom trenutku moramo biti povezani sa svojim telefonom, a to nam omogućava pametni sat koji u sebi može imati telefonsku karticu ili ga jednostavno putem bluetooth-a povezati sa telefonom i tako obavljati razgovore, slati poruke ili surfovati po internetu, pored toga budite sigurni da ne možete ni da izgubite telefon niti da vam ga ukradu jer će sat to odmah uočiti i upaliti alarm. Ovaj sat, koji može biti super novogodišnji poklon, možete kupiti na gruppi.rs za 1999 dinara.

Prodaja pametnih uređaja raste u svetu, a da je situacija slična i kod nas saznali smo od kolega sa gruppi.rs koji su morali da zbog velike potražnje obezbede dodatne količine Anycast TV uređaja uz koji klasičan televizor može raditi kao pametni televizor, tako da možete uživati u omiljenim filmovima, youtubu-u ili surfovati po internetu za samo 1999 dinara umesto par desetina hiljada koliko koštaju novi pametni televizori.