Najnovije vesti
Zabava
NATAŠA BEKVALAC POTPUNO NAGA Razmenjuje nežnosti sa OVIM muškarcem

NATAŠA BEKVALAC POTPUNO NAGA Razmenjuje nežnosti sa OVIM muškarcem

Pevačica Nataša Bekvalac danas je promovisala novi spot za duetsku pesmu "Neprijatelj" sa "Magla bendom" koja je pre samo nekoliko dana imala radijsku premijeru.

Natasa Bekvalac Foto: Printscreen / youtube
Natasa Bekvalac
Foto: Printscreen / youtube

Pesma je odmah postala hit, ali tek kada svi verni fanovi ove pevačice vide kadrove iz spota na kojima je ona potpuno naga ostaće bez daha, što se naročtio odonosi na muški deo populacije.

Pevačica je u spotu koji je danas premijerno prikazan, prvo na sebi imala bademantil, da bi se potom potpuno gola kupala u tuš kabini.

Foto: Printscreen / youtube

Sa njom kasnije u spotu razmenjuje nežnosti Vladan Savić pevač "Magla benda".

- Nije mi bilo neprijatno jer smo se Vlada i ja odmah našli po energijama. I momci iz benda i ja imamo ludačku energiju, skapirali smo jedni druge i napravili kvalitetnu pesmu, što je najbitnije. Ja obožavam grčke melodije i retro zvuk u modernim aranžmanima, a takva je naša nova pesma - rekla je pevačica za "Blic".

- Ne razmišljam o trendingu, samo znam da smo napravili odličnu baladu koja se meni sviđa i koja me potpuno trenutno opisuje - zaključila je pevačica.

A stihovi pesme koji je opisuju, kako kaže, glase:

- Da si ljubav hteo za svoj život ceo, ne bi mene sreo, nikome ja još srećnu nisam donela.

Nataša Bekvalac se pre nekoliko meseci posle duže pazuze vratila na scenu, a tada je objavila i spot o čijem kadru su svi pričali, više o tome pogledajte OVDE.