SRBIN BOLJI OD CRNOGORCA: Jokićev Denver posle produžetaka slavio nad Vučevićevim Orlandom za prvo mesto na Zapadnoj konferenciji (VIDEO)
Foto: AP

NBA

SRBIN BOLJI OD CRNOGORCA: Jokićev Denver posle produžetaka slavio nad Vučevićevim Orlandom za prvo mesto na Zapadnoj konferenciji (VIDEO)

Košarka -

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su Orlando Medžik posle produžetka sa 124:118.

Tim trijumfom, ekipa iz Kolorada je zadržala prvu poziciju na Zapadu uz skor 17-7. Orlando je sedmi na Istoku sa 12-12.

Meč na Floridi, koji je tokom svih 48 minuta bio na jednu loptu, ne računajući period bolje igre Denvera sredinom prvog kvartala kad je stekao +12 (22:10), u produžetak je odveo bek domaćih Terens Ros, trojkom na sedam sekundi do kraja.

Na drugoj strani, Džamal Marej je probao da donese Denveru pobedu u regularnom delu, ali je bio neprecizan.

Milanski Armani, za koji sjajno igra Vladimir Micov, najprijatnije iznenađenje Evrolige, dočekuje Gran Kanariju, a kvota da će slaviti s više od 8,5 poena razlike je 1,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Armani - Gran Kanarija.

To, ipak, nije poremetilo goste koji su u dodatnih pet minuta prikazali bolju igru i trojkom Mareja, te poenima Jokića, odlepili se na nedostižnih +7 (121:114).

Najefikasniji kod Nagetsa bio je Marej sa 30 poena (10/25 iz igre), uz osam asistencija, Pol Milsap je dodao 18, uz osam skokova, Huančo Ernangomes 14, a Mote Moris 13.

Srpski centar Nikola Jokić ponovo je prikazao raznovrsnu igru i za 35 minuta ostvario 12 poena (5-13 iz igre), 13 asistencija i osam skokova.

Kod Medžika, Nikola Vučević je bio sjajan sa 24 poena i 15 skokova. Evan Furnije je imao 26 poena i osam skokova, a Eron Gordon 19 poena i šest uhvaćenih lopti.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track