REZZIME DANA (sreda): Šta se događa sa Svecima?

Vreme čitanja: 4min | sre. 05.12.18. | 22:55

Pogledajte ko vam je 5. decembra doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENAU rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO:

TOTENHEM - SAUTEMPTON (tip 1, kvota 1,32) - rezultat 3:1

Lako zaokružen kec! Totenhem je odigrao odličan meč i protiv davljenika Premijer lige već do 55. minuta stekao kapitalnih 3:0. Sautempton je do kraja uspeo da postigne samo počasni pogodak, nekoliko sekundi pre nego što je Tejlor označio kraj.

BARNLI - LIVERPUL (tip 2, kvota 1,30) - rezultat 1:3

Sigurno se niste osećali prijatno kada ste videli kakvu je ekipu Klop poslao na teren. Bez Salaha, Manea i Firmina u startnih 11, čak izmešane i odbrane. Barnli je čak i poveo prvi, ali su se Redsi probudili na vreme i golovima Milnera u 62. i Firmina u 69. minutu okrenuli domaćina, da bi Šaćiri kaznio ogromnu rupu na suparničkoj polovini.

VILJAREAL - ALMERIJA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 8:0

U revanšu nije bilo nikakve dileme. U prvih 45 minuta Ekambijev het-trik i pogodak Karlosa Bake. Bilo je jasno da Almerija nema šta da traži. Žuta podmornica je goste doslovce potopila i nanela joj jedan od najubedljivijih poraza u istoriji kluba, pošto je golman Fernando još četiri puta izvadio loptu iz mreže.

ČUKARIČKI - BAČKA (tip 1, kvota 1,25) - rezultat

Na Banovom brdu je Ognjen Mudrinski sa dva gola povukao Čukarički do ubedljivih 3:0 protiv OFK Bačke, pa su Beograđani sada Napretku odmakli na pet razlike. Trenera Sima Krunića može da raduje i forma Ognjena Mudrinskog, koji je procvetao u onom remiju sa Partizanom, kada je u 82. minutu pogodio za 1:1 i ustalio se u Čukinih startnih 11. Računajući i taj meč – šest golova Mudrinskog u poslednjih šest kola. Ukupno osam prvenstvenih u sezoni.

SPARTAK SUBOTICA - CRVENA ZVEZDA (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 1:3

Marin pakuje, Ben daje – Zvezda pobeđuje! To je kroki crtež dešavanja na renoviranom stadionu u Subotici, koji se posrećio četi Vladana Milojevića. Srpski šampion je autoritativnom igrom u prvom poluvremenu, uz dva gola, prečku i stativu pripitomio Golubove i zabeležio još jednu očekivanu pobedu u okviru domaćeg prvenstva.

PRECRTANO:

STRAZBUR - PSŽ (tip 2, kvota 1,33) - rezultat 1:1

Šta se, dođavola, dešava sa Pari Sen Žermenom?! Posle remija u Bordou, Sveci su podelili plen i sa Strazburom, koji ga možda i nije zaslužio. Ali, umnogome mu je pomoglo i to što je PSŽ bio bez Nejmara, dok je Mbape ušao tek na startu drugog poluvremena.

VULVERHEMPTON - ČELSI (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 2:1

Iz dvojke, ali u keca. I buđenje Vulvsa onda kada se malo ko tome nadao. Ruben Loftus-Čik još jednom je potvrdio da na njega i te kako može da se računa, ali ostatak tima... Nedovoljno za prolaznu ocenu. Himenez i Žota su brzopotezno, u razmaku od 59. do 63. minuta preokrenuli rezultat, od kojeg Plavci nisu uspeli da se oporave.

EVERTON - NJUKASL (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Everton je uništio Njukasl u svim parametrima igre. Iako je bio prinuđen da juri zaostatak, imao je više nego dovoljno vremena da dođe do konačnog preokreta. Međutim, nedostajalo je Ričarlisonu i drugovima više spretnosti u završnicama zbog čega će morati da se zadovolje bodom. Vi svakako ne.

LION - REN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 0:2

Neočekivan ishod meča najavio je Ben Arfa, koji istina posle sezone u kojoj je u Pari Sen Žermenu obavljao ulogu profesionalnog primača plate nije onaj igrač iz Nice. Ali i dalje u njegovim nogama ima magije, a u glavi ideje koje mogu da iznenade čuvare. Onda kad niko ne očekuje, Ben Arfa pusti korak i onda opali bez najave. Antoni Lopes nije stigao ni da se pomeri.I kad je jedna ušla mogao je Ren da se povuče i čeka domaćina na kontre. Tu je Ren najjači. Nije mu dugo trebalo da to potvrdi. Požurio je Olimpik u nameri da se što pre vrati u meč, ostavila je previše prostora nazad. Sevnula je Renova kontra, Ismaila Sar je izbio po desnoj strani, na petercu je spretan bio Žordan Sibačo i Lion je u poslednjim minutima prvog dela igre bačen na konopce.

RENDŽERS - ABERDIN (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 0:1

Derbi kola bio je pun naboja. Dva crvena kartona i samo jedan gol. Nažalost, postigao ga je Skot Mekena u sedmom minutu i to je, ispostaviće se, bio i odlučujući pogodak kojim su Policajci skliznuli sa liderske pozicije škotskog Premijeršipa.

Foto: Shutterstock


tagovi

sportsko klađenjerezzime dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara