Kristijan Kueva
Kristijan Kueva

Kristijan Kueva, evo zašto ga je Zvezda htela (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.12.18. | 19:27

Majstorski pogodak Peruanca za Krasnodar

Celih 8.000.000 evra platio je Krasnodar kako bi iz Sao Paula doveo nekadašnju želju Crvene zvezde Kristijana Kuevu (bila je to zima 2013. kad je Zoran Stojadinović bio sportski direktor, a Aleksandar Janković trener), ali 27-godišnjem Peruancu očigledno nije lako pala ruska zima. U prvenstvu samo tri puta u startnih 11, bez gola, samo jedna asistencija... Ali večeras u Kup meču sa Rostovim (2:2) demonstracija Kuevinih kvaliteta.

Krasnodar istina nije uspeo da uprkos vođstvo od 2:0 savlada Rostov, imaće priliku da se ispravi na revanšu 23. februara, ali je Kuevin velemajstorski slobodan udarac bio sigurno najlepši trenutak meča. Ništa tu nije mogao Sergej Pesjakov.

Izabrane vesti

Nažalost po Krasnodar, Rostov je potom postigao dva gola, drugi u 89. minutu, i uspeo da neporažen napusti velelepni stadion Bikova. Mada, Krasnodar nije bio jedini favorit koji je ostao razočaran u prvim mečevima četvrtfinala Kupa Rusije. Spartak je zahvaljujući golu Sofijana Hanija nakon gotovo komične reakcije odbrane Urala imao vođstvo od 1:0, ali je ekipa Dominika Dinge (meč presedeo na klupi) smogao snage da se vrati u život, pa je u Jekaterinburg odneo ohrabrujućih 1:1.

Moskovska Lokomotiva nije sebi dozvolila nonšalanciju nalik Spartakovoj, pa je pogodak Vedrana Ćorluke bio dovoljan za 1:0 protiv Rubina. Da li će biti dovoljan i za plasman u četvrtfinale tek ćemo videti.


tagovi

Kristijan Kueva

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara