Četvrtak, 21.09.2000.

21:10

POSMATRACI NA IZBORIMA IZ 52 DRZAVE

Izvor: B92

Default images
Vise od 210 stranih posmatraca iz 52 zemlje sveta doputovalo je u SR Jugoslaviju kako bi pratili izbore 24. septembra, javljaju u cetvrtak beogradski drzavni mediji. Za nadgledanje izbora u Jugoslaviju stigli su "posmatraci, parlamentarci i ugledne licnosti" iz Albanije, Angole, Argentine, Belgije, Belorusije, Bolivije, Bugarske, Cada, Ceske, Cilea, Danske, Egipta, Francuske, Gane, Grcke, Gvineje, Indije, Indonezije, Iraka, Irske, Italije, Jermenije, Jordana, Kanade, Kazahstana, Kenije, Kipra, Kirgistana, Laosa, Libije, Madjarske, Makedonije, Moldavije, Nemacke, Nepala, Nikaragve, Palestine, Portugala, Rumunije, Rusije, SAD, Salvadora, Slovacke, Svedske, Spanije, Sri Lanke, Tadzikistana, Turske, Ukrajine, Velike Britanije, Vijetnama i Zimbabvea. SRJ-IZBORI-IRAK Iracka delegacija otputovala za Beograd

Iracki ministar unutrasnjih poslova Mohamed Zamam Abdel Razak krenuo je danas iz Bagdada za Beograd kako bi pratio izbore u SR Jugoslaviji, zakazane u nedelju, javlja Beta. "Ministar unutrasnjih poslova, na celu delegacije vladajuce partije BAAS, krenuo je danas iz Bagdada za Beograd kako bi pratio tok izbora u Jugoslaviji", javila je iracka agencija Ina. Abdel Razak je rekao pre polaska da ce u Beogradu razgovarati sa jugoslovenskim zvanicnicima o "nacinima za jacanje bratskih odnosa izmedju BAAS-a i razlicitih jugoslovenskih partija".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: