Najnovije vesti
Zabava
ZVEZDA GRANDA ISKRENO Pevačica šokirala pričom o prostituciji, gej brakovima i razvodu

ZVEZDA GRANDA ISKRENO Pevačica šokirala pričom o prostituciji, gej brakovima i razvodu

Pevačica Jadranka Barjaktarević, postala je popularna učešćem u "Zvezdama Granda", ali se nikada nije isticala po skandalima i ljubavnim vezama. Ona je sada iskreno ispričala šta misli o nekim zabranjenim temama, o seksu za jednu noć, gejevima, kao i prostituciji.

Jadranka Barjaktarević Foto: Printscreen / Instagram
Jadranka Barjaktarević

Pevačica koja je u dugogodišnjoj vezi ispričala je šta misli o devojkama koje imaju seks na jedno veče i zapitala se šta urade kada se probude i kako sebe pogledaju u ogledalu.

- Kad sam ušla u vezu, koja traje duže od jedne decenije, trebalo mi je dosta vremena da stupim u seksualne odnose. Dok se dobro nismo upoznali, dok nisam osetila da je to ono pravo, nisam želela seks. Šta seks na jednu noć predstavlja i šta se time dobija? Poštovanje i ljubav sigurno ne. Ne znam kako ta žena može da se oseća nakon toga kad se pogleda u ogledalo? Sigurno užasno.

Ona se osvrnula i na prostituciju, koja se svako malo vezuje i za estradu:

- Legalizacija prostitucije mi je odvratna. Ne možemo je iskoreniti, najstariji je zanat, ali sama ta reč mi se ne dopada. Kao kad nekog hoćeš najniže da uvrediš ili opsuješ, pa kažeš: „Prostitutko!” Nisam za legalizaciju, već za iskorenjivanje tog zanata, ako je moguće. A znam da nije.

Iskrena je bila i po pianju gej parova kojih takođe na estradi ima sve više:

- Nemam ništa protiv gej brakova, ako se oni vole i srećni su, svu im sreću i ja želim. Što da ne? Ima dosta nezaštićene dece, koja su sama, ostavljena, napuštena... Kad se dvoje vole, svejedno da li su muškarci ili žene, ako su srećni u svojoj zajednici, i to dete će biti srećno i voljeno. Bolje da odrastaju u srećnim gej zajednicama nego sama, bez igde ikoga.

A o razvodu je rekla da ga nikako ne podržava:

- Patrijarhalno sam vaspitana i nikako ne podržavam razvod. Pre svega, ne podržavam brak bez ljubavi i razumevanja. Ući u brak, a ne shvatati težinu svega toga van svake pameti je. Ako si već ušao u brak, onda moraš da daš sto odsto sebe da to uspe. Ne znam da li mi je strašnije što naprečac ulaze u bračnu zajednicu ili što iz istog izlaze čim naiđu na prvu prepreku - ispirčala je Jadranka za "Alo.rs".