UHAPŠEN NAPADAČ: Nišliju palicama pretukao Leskovčanin

J. Ć.

04. 12. 2018. u 11:23

Zbog sumnje da je metalnom šipkom pretukao M.P. (34) iz Niša, nanevši mu teške povrede glave, kontuziju jetre i prelom karlice, policija je u Nišu uhapsila 26-godišnjeg M.M. iz Leskovca

УХАПШЕН НАПАДАЧ: Нишлију палицама претукао Лесковчанин

Thinkstock

Zbog sumnje da je metalnom šipkom pretukao M.P. (34) iz Niša, nanevši mu teške povrede glave, kontuziju jetre i prelom karlice, policija je u Nišu uhapsila 26-godišnjeg M.M. iz Leskovca.

- Sumnja se da je on, sa još jednom osobom za kojom policija traga, u ponedeljak u prepodnevnim satima metalnom šipkom više puta udario po glavi i telu tridesetčetvorogodišnjeg muškarca iz Niša, ispred ulaza zgrade u kojoj stanuje – kažu u PU Niš.

Njemu je, kako dodaju, po nalogu tužioca, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Podsetimo, M. R. (34) je brutalno pretučen u ponedeljak oko osam sati u ulici Stevana Prvovenčanog u Nišu. Sa teškim telesnim povredama zbrinut je u niškom Kliničkom centru, a kako kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi, on je van životne opasnosti.

- Trenutno je sa stabilnim vitalnim funkcijama i nakon dijagnostikovanja primljen je na Kliniku za anesteziju i intenzivnu terapiju, a lekari sa Klinike za ortopediju su u sanirali povredu potkolenice - kažu u KC Niš.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije