SAD: Verili se i izgubili prsten - a onda je internet reagovao

Kako je izgubljeni verenički prsten ekspresno izgubljen i pronađen - zahvaljujući njujorškoj policiji i internetu.

Danijela Entoni i Džon Drenan su se verili u Njujorku... i odmah izgubili verenički prsten. Ali onda je internet uradio svoje.

Njih dvoje su iz britanskog grada Piterboroa doleteli u Njujork da proslave 10. godišnjicu veze. Drenan je putovanje iskoristio da zaprosi Danijelu.

Kaže da je dva dana nosio prsten u džepu pre nego što je pronašao pravi trenutak i pravo mesto - Central park - da postavi ključno pitanje.

Danijela je rekla „da", ali verenički prsten joj je bio prevelik.

„Probala sam da objasnim Džonu da je suviše velik, ali on je insistirao da ga nosim", kaže Danijela.

„Rekao sam joj da nema veze. Bio sam toliko srećan što posle toliko vremena mogu konačno da je zovem svojom verenicom", dodaje Drenan za BBC.

Onda su otišli na Tajms skver i tamo je prsten nestao.

Nestanak

„Vraćali smo se u hotel. I dalje mogu da u glavi vidim taj trenutak. Prsten pada, odskače jednom, drugi put i nestaje", kaže Drenan.

Upao je u rešetke na podu. Odmah su zvali policiju, ali ni nakon dva sata potrage, nisu uspeli da nađu prsten.

„Pretpostavili smo da je gotovo. Nismo imali drugog izbora nego da odemo i pokušamo da uživamo u ostatku vikenda", navodi Drenan.

Kaže da, kada su otišli, policiji nisu ostavili nikakve podatke.

Onda su se vratili kući u Piterboro i plan je bio da odmah kupe novi prsten.

Međutim, čim su sleteli, prijatelj im je javio da je njujorška policija pokrenula akciju na društvenim mrežama.

https://twitter.com/NYPDnews/status/1068987739478130688


https://twitter.com/NYPDnews/status/1068994841869201411


Akcija

Policija je na Tviter okačila snimak na kojem se vidi trenutak kada prsten nestaje. Objavili su i fotografiju pronađenog prstena.

„Pišite nam ukoliko znate srećni par, da možemo da im ga vratimo", napisali su.

„Nismo mogli da verujemo, mislili smo da prsten više nikada nećemo videti. Ne koristimo Tviter - nismo imali pojma šta se dešava, ali smo veoma srećni", priča Danijela.

Kaže da su Džon i ona svima zahvalni, naročito njujorškoj policiji i ljudima koji su šerovali priču, ali posebno jednoj porodici koja je na Tajms skveru pokušala da im pomogne da nađu prsten.

„Sa njima je bila njihova ćerka koja je zagrlila Danijelu i rekla joj da ne brine. U tom trenutku taj zagljaj nam je bio sve", kaže Drenan.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije BBC - BBC

Kurt Kobejn: Šta bi bilo da je on poživeo?

Da je legenda rok muzike Kurt Kobejn, koji je umro pre 30 godina, danas živ, imao bi 57 godina. Neke njegove osobine, koje nismo dovoljno cenili, mogu nam pomoći da pretpostavimo kakav bi on bio danas.