Humanitarni tiket u podne: Tanja Jovićević tipuje za Podrži život

Vreme čitanja: 5min | pon. 03.12.18. | 12:00

Pevačica očekuje golove u Nemačkoj i Turskoj!

MOZZART i portal Mozzart Sport došli su do 907. izdanja Humanitarnog tiketa u podne, samo jedne u nizu društveno odgovornih akcija naše kompanije. Da vas podsetimo da humanitarni listić trenutno ima 144 plemenita kladioca sa dobitnim odnosno zagarantovanim iznosima. Naši poznati gosti su usmerili, a kompanija MOZZART je do sad, samo u ovoj akciji, donirala tačno 10.147.920, 00 dinara.

Od danas, do naredne nedelje, poznate ličnosti koje će podržati MOZZART – ove dobrotvorne aktivnosti biće: fudbalski trener i svojevremeno igrač Partizana Zoran Vujičić, košarkaš “crno – belih” Aleksej Nikolić, košarkaš Marko Dugošija, golman Zvezde Milan Borjan, rukometna reprezentativka Aleksandra Vukajlović, pevačica Aleksandra Radović i danas plemeniti kladilac je pevačica Tanja Jovićević. Našu rok, bluz, pevačicu povezujemo sa grupom “Oktobar 1864”. Osvajala je i osvaja svojim moćnim glasom. Bila je deo EKV-a, interesuju je mjuzikl i pozorište, a Tanjina muzička magija ne prestaje. Bila je deo skorašnje priče “Volim osamdesete” koja je održana u Sava centru…

Izabrane vesti

“Mi iz tog perioda smo sazdani od malo drugačijeg materijala i još uvek smo tu. Nostalgija za “osamdesetim” postoji, ali se briše kad se izađe na scenu…Bend sa kojim trenutno radim neguje vatru “Oktobra”, sarađujem sa daleko mlađim kolegama, ali to nema veze, bitan je duh”.

Tanja danas sastavlja plemeniti listić, a potencijalni dobitak usmerava ka Fondaciji “Podrži život”…

Poznata pevačica krenula je od utakmice koja će se odigrati u Bergamu, ATALANTA – NAPOLI. Gosti imaju malo bolji međusobni skor, 12:12:14, a najubedljiviji trijumf im je od 4:0. Rivale deli jedanaest poena, naravno, Napoli prati lidera Juventus kojimu je naneo poslednji poraz. Posle toga je usledio niz od deset utakmica bez neuspeha. Zvezda je poslednja platila ceh. Mora se priznati da Atalanta u poslednjim ciklusima beleži sjajne rezultate, samo jedan poraz, a pet trijumfa.

“Napoli je favorit, ali da pokušam sa iks, dva, uz dva plus”.

Kolo u Bundesligi zaključuju NIRNBERG  i LEVERKUZEN. Bajer ima četiri poena više. Štutgart i Šalke su večerašnjem domaćem sastavu uzeli meru u poslednja dva kola nemačke elite. Gosti dostižu formu, pet od sedam poslednjih utakmica nisu izgubili. I statistika je na strani Bajera, 6:5:17.

“Jednostavno, tri plus”.

U Španiji LEVANTE i ATLETIK BILBAO zaključuju kolo. Atletik ima čak osam remija, a Levante sedam bodova više uz gol razliku 20:21. U dva mini ciklusa skor tima iz Valensije je 4:3:1, a iznenadio je i slavni Real u Madridu. Ueska je platila ceh u Kupu jer je Bilbao trijumfovao sa 4:0. Istorija kaže, 5:2:13, uz najubedljivije pobede rivala od po 3:0.

“Pokušala bih sa golovima od dva do pet”.

U Češkoj večeras se igraju još dve utakmice 17. kola, Tanja će pokušati sa duelom OPAVA – SLAVIJA PRAG. Gosti su lideri sa sjajnom gol razlikom, 40:12. Opava ima devet poraza, a gol razliku 20:25. Poslednji poraz doživela je od Sparte. Slavija je nanizala devet pozitivnih rezultata pa je izgubila od Bordoa.

“Ponovo kombinacija, iks, dva, uz tri plus”.

Poznata pevačica plemeniti listić zaključuje u Turskoj, utakmica FENERBAHČE – KASIMPAŠA. Za razliku od gostujućeg sastava Fener loše stoji na tabeli. Svoj poslednji susret odigran u Ligi Evrope Fener je remizirao sa zagrebačkom Dinamom, 0:0. Kasimpaša u domaćem šampionatu ima poslednja dva trijumfa. Istorija međusobnih okršaja je na strani domaćih, 15:1:2.

“I sad pokušavam sa golovima, tri plus”.

Još malo o MOZZART – ovom društveno odgovornom poslovanju…

Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić i Ivica Šurjak. Dakle, 25 članova kluba 100.000.

Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti uplate ka Republici Srpskoj.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

I još par rečenica o MOZZART – ovim društveno odgovornim aktivnostima.

Veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a , Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART. Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. MOZZARTOVOM opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora… Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra. Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Veliko iznenađenje je bio Ronaldinjo! Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca Tanje Jovićević dobitak će biti doniran i za Gerontološki centar Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 3536 ČEŠ 1 Opava - Slavia Praha kmb X2&3+ 2,00
Pon 20:30 1044 ITA 1 Atalanta - Napoli kmb X2&2+ 1,52
Pon 20:30 3022 NEM 1 Nurnberg - Leverkusen ug 3+ 1,50
Pon 21:00 4027 ŠPA 1 Levante - Ath.Bilbao ug 2-5 1,32
Pon 18:00 5309 TUR 1 Fenerbahce - Kasimpasa ug 3+ 1,40
Ukupna kvota8,43

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutu tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
Djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara