FOTO: Otkrivena laboratorija za uzgoj marihuane u Nišu

Policija u Nišu otkrila je laboratoriju za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima u tom gradu i uhapsila četiri osobe.
Među uhapšenima su dva muškarca osumnjičena da su neovlašćeno proizvodili i trgovali marihuanom.
Kako je u saopštenju navedeno, uhapšeni su V.P (35) i M.M. (35) sumnje da su proizvodili i trgovali drogom, kao i 34-godišnja žena i 35-godišnji muškarac za koje se sumnja da su od V.P. kupovali drogu. 
 
Policija je u stanu i drugim prostorijama muškarca pod inicijalima V.P. pronašla laboratoriju sa 27 saksija kanabisa, ukupne težine 5,2 kilograma i pratećom opremom. Pronađeno je, kako se navodi i 150 grama marihuane, semenke kanabisa, vagica sa tragovima opojne droge i novac za koji se sumnja da je stečen prodajom narkotika. 
 
U sobi njegovog 61-godišnjeg oca pronađeni su kesa sa semenkama kanabisa težine 184 grama, lovačka puška i 133 metka različitog kalibra. U saopštenju se dodaje da se drugi muškarac (M.M) sumnjiči da je zajedno sa V.P. uzgajao i prodavao marihuanu, a da su tokom pretresa njegove kuće pronađeni oko 67 grama marihuane, jedan pištolj i pet metaka. 
 
Kod žene i muškarca koji su privedeni pod sumnjom da su kupovali marihuanu, policija je pronašla paketiće sa manjim količinama marihuane i hašiša. Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, za dvojicu muškaraca koji se terete za nedozvoljenu proizvodnju i trgovinu opojnom drogom, određeno je zdržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu. 
 
Navodi se da se njima na teret stavlja i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija, kao i da će protiv 61-godišnjeg muškarca biti podneta krivična prijava po istim optužbama. 
 
Protiv dvoje osumnjičenih kupaca, po nalogu nadležnog tužilaštva, biće podneta krivična prijava zbog nedozvoljenog držanja opojnih droga, navedeno je u saopštenju.
  • tema

    02.12.2018 16:47
    jo
    150 gr trave,
    27 biljki, malo semenki i lovacka puska (nadjite mi porodicu u Srbiji bez ijedne)
    Bravo, narko karteli rastureni.

    Omladina bezbedna, svi srecni.

    PS, evo me u inostranstvu sa 5 svojih stabljika u sobi pored, shvatis jednog dana da mozes da zivis ceo zivot u rupi u kojoj ovakve stvari se desavaju i javljaju na vestima i da onda moras da objasnjavas ljudima koji su zatrovani cigaretom i raznim diapazamima zbog koga su zakoni takvi samo u zatucanim zemljama, a onda shvatis da ne moras, pokupis se i odes, i budes srecan svaki dan do kraja zivota.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija