Nova vest
Fudbal

Subota, 01.12.2018.

21:45

Ivanović o Tošiću: Prošao je pored pet igrača kao da ih nije bilo

Đorđe Ivanović, fudbaler Partizana, žali što crno-beli nisu uspeli da pobede Mladost iz Lučana u 18. kolu Superlige.

Izvor: PT

Autor: PT

Ivanović o Tošiću: Prošao je pored pet igrača kao da ih nije bilo
Foto: Getty Images

"Na našu veliku žalost nismo uspeli da odnesemo sva tri boda sa gostovanja u Lučanima. Teren je bio očajan i jako težak za igru. Mi smo bili bolji celu utakmicu, napadali smo stalno, ali nismo uspeli da damo gol sve do samog kraja utakmice. Igrači su se borili, igrali dobro, ali mislim da zbog lošeg terena nismo uspeli da slavimo, jer se protivnička ekipa povukla nazad i bilo je teško dati gol", rekao je Ivanović.

Fudbaleri Mladosti i Partizana odigrali su nerešeno 1:1 u Lučanima. Mladost je povela u 83. minutu golom Predraga Pavlovića, a Partizan je izjednačio u drugom minutu nadoknade vremena golom Đorđa Ivanovića.

"Ne treba trošiti reci o Tošketu, svi znamo gde je bio, gde je igrao i šta sve ima iza sebe. Prošao je danas pored 5 igrača Mladosti kao da ih nije bilo i šutnuo dobro na gol, golman je odbranio, a ja sam bio na pravom mestu i sproveo je u gol. Mi se već pripremamo za sledeću utakmicu protiv Zemuna gde očekujemo pobedu", dodao je Ivanović.

Crno-beli u narednom kolu čekaju Zemun, kao i Mladost koja će ugostiti Dinamo iz Vranja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu