Que golazo, que golazo! Umetničko delo Uroša Đurđevića i dreka španskog komentatora (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 02.12.18. | 09:59

Spektakularno

Dugo, baš dugo, čekao je Uroš Đurđević na prvenac u španskog Segundi. Ispostavilo se da je vredelo čekati, jer je pogodak srpskog špica u trijumfu Sportinga iz Hohona nad Tenerifama – spektakularan!

Nekadašnji napadač Partizana je u 66. minutu subotnjeg duela zadivio Molinon. Prijem na grudi, priprema udarca, pa poluvolej koji ni mnogo bolji golmani od Danija Ernandeza ne bi dohvatili. Za dupliranje prednosti u utakmici koju je na kraju Sporting dobio 2:1.

Izabrane vesti

Umeo je Đurđević, dok je igrao za crno-bele, da postigne het-trik na Banovom brdu ili makazicama da „preseče“ odbranu Voždovca, međutim, pogodak iz 16. kola Druge lige Španije sigurno će zauzeti posebno mesto u njegovoj kolekciji umetničkih dela. Ako ništa drugo ono zbog načina na koji TV komentator umalo nije „progutao“ mikrofon, u transu komentarišući gol srpskog špica.
Majko moja, kakva golčina! Kakav je to gol“, vikao je na sav glas reporter.

Podsetimo, Uroš Đurđević je posle odlaska iz Humske jednu sezonu proveo u Olimpijakosu, da bi letos prešao u Sporting i do sinoć dao samo jedan gol u Kupu kralja, ali ovo majstorstvo će mu siguirno omogućiti znatno povoljniji status u očima navijača iz Hihona.


tagovi

Uroš ĐurđevićSporting Hihon

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara