Promocija zbirke pesama "Onism" Dalibora Tomasovića u CK13

Promocija knjige "Onism" Dalibora Tomasovića, održaće se u utorak, 4. decembra u Omladinskom centru CK13.
Osim autora, u razgovoru će učestvovati pesnikinja Snežana Nikolić i Miloš Jocić, asistent na odseku za književnost Filozofskog fakulteta u Novom Sadu. Moderator će biti Đorđe Majstorović, urednik književnog programa CK13.
 
Zbirka "Onism" je objavljena u ediciji "Tokovi", Gradske biblioteke "Vladislav Petković Dis" u Čačku, koja od 1979. objavljuje pesničke prvence mladih autora koji dobijaju nagradu "Mladi Dis". Zbirka je izašla iz štampe neposredno pred 63. Međunarodni sajam knjiga u Beogradu, gde je održana i prva promocija.
 
Dalibor Tomasović je rođen 1989. godine u Somboru. Studira Srpsku književnost i jezik na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Predaje engleski jezik. Ovo književno veče realizuje se kao deo programa "Tekst je prisutan", koji je podržalo Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije. 
 
Promocija počinje u 20 časova i 30 minuta.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Novi Sad - Vodič