Вести:

Saturday, December 1, 2018

ФК ''Партизан'' угостио основце из Косовског Поморавља: ''Док имамо вас, нисмо сами'' (ВИДЕО)

Saturday, December 1, 2018 | КМ новине 0

Фудбалски клуб Партизан угостио је за викенд основце из једне од српских енклава из Kосовског Поморавља.

#Kosovo #metohija #Srbija #Humska #Partizan #Deca #Srbi #Enklave
Фото: Партизан.рс / Мирослав Тодоровић


















Актуелни вицешампион Србије организовао је за викенд долазак спрских малишана и њихових учитеља са Kосова и Метохије.

Реч је о ђацима шестог и седмог разреда, деци чији је живот ограничен на једну улицу, школу и продавницу и која су први пут дошла у српску престоницу.

Предвођени наставником руског језика, момком којем су на Kосову и Метохији пре 18 година убили рођеног брата старог само четири године, малишани из Kосовског Поморавља имали су прилике да уживају у два спортска догађаја.


ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ:

За Србином убијеним пре 14 година у Церници на КиМ, остало писано сведочанство о страдању - КМ Новине

Због неадекватне и неблаговремене медицинске помоћи, Миомир је издахнуо у америчкој војној бази Бондстил код Урошевца.

Чим су стигли у Београд дочекали су их представници ФK Партизан Биљана Обрадовић и Ненад Даниловић, који су им одмах уручили поклоне и били њихови водичи током викенда, преносе Спортске.нет.⇗

У суботу су дечица са Kосова и Метохије имала прилике да присуствују кошаркашком дербију између Партизана и Црвене звезде, а дан касније угостили су их фудбалери црно-беле породице.

Kако је протекао боравак српске деце са Kосова и Метохије у Београду и које су то животне поруке које би требало извући из овако лепих, а у исто време и потресних прича, схватићете уколико одгледате прилог које је припремила клупска телевизија ФK Партизан.

Аутор: Михајло Видојевић


НАПОМЕНА: РТС, који је емитовао овај прилог, брутално је злоупотребио и ову ситуацију да промовише такозвану "Заједницу српских општина" чије је оснивање предвиђено неуставним и незаконитим Бриселским споразумом. Уколико та заједница буде основана то ће бити по систему лажне "републике Косово" и представљаће квази-инститцију чија ће улога превасходно бити прекидање свих веза Срба са КиМ и остатка државе. Наиме, платни промет, институционална и хуманитарна помоћ, уџбеници и све оно што је неопходно једном друштву, Срби ће тако добијати уз ригорозну контролу шиптарских сепаратиста у окупираној Приштини чиме ће Београд и званично угасити своју надлежност над покрајином. КМ новине су своје читаоце лишиле тог дела менталне лоботомије и бескрупулозности јавног сервиса РТС и препоручујемо да то буде и Ваша пракса уколико делите даље овај видео што можете безбедно учинити са овог сајта. Такође, на Јутјубу постоји опција да се видео подели са од тренутка када Ви желите да почне и то је најбољи начин да се избегне злоупотреба српске деце са Косова и Метохије и њихове незавидне судбине.

  ПОГЛЕДАЈТЕ ВИДЕО:  📽

Kosovo moj život! - Poseta dece Cernice FK Partizan

КМ новине



КМ Новинама је потребна ваша подршка - прочитајте зашто КЛИК

http://www.kmnovine.com/p/doniraj.html

Извор: КМ Новине    :: © 2014 - 2018 ::    Хвала на интересовању

Post a Comment

Молимо Вас да коментаришете у духу српског језика - искључиво ћирилицом! У супротном ће коментари вероватно бити уклоњени.

 
Copyright © 2014 - 2021 КМ Новине