Jak mraz, suvo i hladno

U Srbiji će ujutru biti pretežno vedro uz umeren i jak mraz, a tokom dana oblačno i suvo vreme, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Izvor: B92

Subota, 01.12.2018.

01:00

Jak mraz, suvo i hladno
Foto: Thinkstock

Duvaće slab vetar promenljivog pravca. Samo ujutru na jugu Banata umeren do jak jugoistočni vetar. Jutarnja temperatura od minus 10 do minus pet, ponegde i minus 12, najviša od nula do tri, u Timočkoj krajini oko minus pet.

U Beogradu sutra ujutru pretežno sunčano uz slab do umeren mraz. Tokom dana oblačno i suvo vreme. Vetar slab, promenljiv. Jutarnja temperatura oko minus pet, najviša oko nula.

U Srbiji u nedelju ujutru slab mraz. Dnevna temperatura u osetnom porastu, početkom i sredinom sledeće sedmice u većini mesta oko i iznad 10 stepeni.

Pobolјšanje biometeoroloških prilika. Oprez se savetuje osobama sa cerebrovaskularnim i psihičkim tegobama. Od meteoropatskih reakcija moguće su glavobolјa i nervoza.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Podeli: