Pokrenut predistražni postupak u slučaju bekstva Gruevskog

Osnovno javno tužilaštvo za organizovani kriminal i korupciju pokrenulo je predistražni postupak u vezi bekstva bivšeg premijera Nikole Gruevskog u Mađarsku.

Izvor: B92

Subota, 01.12.2018.

00:29

Pokrenut predistražni postupak u slučaju bekstva Gruevskog
Foto: Gettyimages

U ovom delu postupka prikupljeni su snimci kamera sa graničnih prelaza, ispred zgrade Gruevskog i susednih kuća, a prikupljaju se i podaci banaka i izveštaji institucija koje će tužilaštvo pregledati, prenela je agencija MIA.

Istraga će biti podignuta na viši stepen ako bude utvrđeno da postoje odgovorni za bekstvo Gruevskog.

Gruevski je napustio Makedoniju 11. novembra, a nakon toga je u pratnji mađarskih diplomata, preko Albanije, Crne Gore i Srbije, stigao u Budimpeštu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: