Petak, 30.11.2018.

08:32

Zaseda Skupština Beograda

Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević zakazao je za danas 9. sednicu gradskog parlamenta. Pred odbornicima izmene odluka o Gradskoj upravi.

Izvor: Tanjug

Zaseda Skupština Beograda
Ilustracija: Thinkstock

Na dnevnom redu biće i predložene izmene Odluka o držanju domaćih životinja Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o oglašavanju na teritoriji grada i dopuna Odluke o visini stope poreza na imovinu.

Odbornici će raspravljati i o predlozima rešenja o davanju saglasnosti na rebalanse programa poslovanja za 2018. godinu javnih preduzeća Putevi Beograda i Sava centar, a na dnevnom redu biće i Predlog izmena i dopuna Plana generalne regulacije za pojedina naselja, blokove između ulica, područja, kompleksa benzinskih stanica, rekonstrukciju saobraćajnice i rekonstrukciju crpne stanice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

23 h

Podeli: