Najnovije vesti
Vesti Svet
UDARIO DEVOJČICU, PA POBEGAO U saobraćajnoj nezgodi u Zagrebu povređeno dete (14), policija traga za vozačem

UDARIO DEVOJČICU, PA POBEGAO U saobraćajnoj nezgodi u Zagrebu povređeno dete (14), policija traga za vozačem

Na pešačkom prelazu u Baštijanovoj ulici u Zagrebu neodgovorni vozač je naleteo na devojčicu (14), udarac ju je odbacio uz ivicu puta, a vozač je pobegao. Dete je krvave glave potom selo na ivičnjak, dok nisu prišli prolaznici među kojima je bio i lekar.

policija hrvatska Foto: cazin.net / RAS Srbija
policija hrvatska

Među njima je bio i dr. Zoran Bahtijarević.

- Prolazio sam automobilom pokraj mesta nezgode i kada sam video devojčicu odmah sam se zaustavio. Pružio sam joj prvu pomoć do dolaska Hitne pomoći. Bila je pri svesti, ali o njenom zdravstvenom stanju ne mogu da govorim - rekao je dr Zoran Bahtijarević, pa dodao da ga najviše brine to kako neko može da sruši bilo koga na pešačkom prelazu, posebno dete, a da nakon toga pobegne.

Kako nezvanično saznaje "24 sata", s automobila koji je udario devojčicu su otpali neki delovi, što bi policiji trebalo da olakša pronalazak vozača.

Iz Policijske uprave se saznaje da su u 19.23 časa imali dojavu o udesu, te da su potvrdili da je devojčica zadobila udarac i da se vozilo udaljio s mesta nesreće: "Prevezena je u Klaićevu bolnicu, no koliko znamo povrede verovatno nisu teške, nego je odvezena preventivno. Na mestu nesreće vršimo uviđaj".