Najnovije vesti
Vesti Hronika
MAJKA PRIJAVILA SINA ZA STRAVIČNO UBISTVO BEBE Rekli su joj da se mala Leonora razbolela, ali se pijanom ocu RAZVEZAO JEZIK

MAJKA PRIJAVILA SINA ZA STRAVIČNO UBISTVO BEBE Rekli su joj da se mala Leonora razbolela, ali se pijanom ocu RAZVEZAO JEZIK

Ferdi Jašari (22) iz Beograda uhapšen je zbog sumnje da je ubio svoju petomesečnu ćerkicu Leonoru zadavši joj teške povrede pesnicama od kojih je nesrećno dete preminulo u Zemunskoj bolnici. Lisice su mu stavljene na ruke nakon što ga je majka prijavila za stravičan zločin.

Fardi Jašari 22 Foto: Facebook
Fardi Jašari 22

Ubistvo petomesečne bebe dogodilo se 23. novembra u kući u Zemunu u kojoj je otac iz pakla živeo sa suprugom Milenom i njihovo dvoje dece - sinom (3) i petomesečnom ćerkicom.

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Kako nezvanično saznajemo, on je svoju bebu brutalno pesnicama udarao po telu, jer ga je kako navode njegovi članovi porodice “nervirala što plače”. Od batina beba Leonora je imala prelom rebara, te je ubrzo, po prijemu, preminula u Zemunskoj bolnici. Iako se, kako saznajemo, po prijemu u bolnicu sumnjalo da je beba izdahnula od upale pluća, obdukcija je pokazala da je nesrećna devojčica brutalno ubijena.

Kako saznajemo, oca ubicu prijavila je njegova majka Afrodita posle sahrane bebe. Kad je do zločina došlo, Afrodita je bila u Nemačkoj i u ponedeljak je stigla u Beograd. Njoj je snaja rekla da je malena Leonora umrla "jer se razbolela i lekari nisu hteli da je prime u bolnicu".

Baka je primetila da se nešto čudno dešava i da joj je sin drugačiji, a još je policija dolazila u kuću gde je živeo. Nakon što je beba sahranjena u utorak, Ferdi se napio i priznao majci šta je uradio. Ona je odmah pozvala policiju i otac monstrum odmah potom je uhapšen.

Foto: Vesna Lalić / RAS Srbija

Kako saznajemo, on je u policiji priznao da je ubio svoje dete, nakon čega mu je određen pritvor do 48 sati i sutra će biti sproveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo.
Komšije: Pije i drogira se, mnogo je problematičan

Ferdi Jašari poznat je policiji od ranije. Njegova žena prijavila ga je prošle godine zbog nasilja u porodici. Takođe, hapšen je zbog teških krađa. Kako pričaju njegove komšije, a što potvrđuje i njegova majka, protiv njega se vodi i postupak jer je pre nekoliko meseci nakon kraće svađe, sekirom udario u glavu svog komšiju.

- On ima problema sa alkoholom i drogom. Mnogo je problematičan. Stalno je pravio incidente, a policija je malo - malo dolazila kod njega na vrata - dodaju komšije.