Ponedeljak, 28.08.2000.

13:38

IVANOVIC: NAPADI NA SRPSKU DECU SU PORUKA RODITELJIMA

Izvor: B92

Default images
Predsjednik Izvrsnog odbora Srpskog nacionalnog veca Kosovske Mitrovice Oliver Ivanovic pozvao je sve Srbe koji ucestvuju u radu medjunarodnih institucija na Kosovu da u znak protesta demonstrativno napuste ove organizacije i na taj nacin pokazu da se ne slazu sa onim sto se poslednjih meseci desava u juznoj srpskoj pokrajini. Izrazavajuci zgrazavanje nakon zlocina albanskih ekstremista nad srpskom decom u selu Skulanevo kod Lipljana, Ivanovic je ocenio da je ovo nasilje "plansko i organizovano". On tvrdi da se namerno biraju za cilj srpska deca i to pred pocetak skolske godine kako bi se na taj nacin uputila poruka svim srpskim roditeljima koji zele da se vrate na Kosmet da im deca nigde nece biti sigurna i da je buducnost Srba na Kosovu uvek ugrozena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: