Zvezda nemoćna protiv Napolija

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su od Napolija rezultatom 3:1 u petom kolu grupne faze Lige šampiona.
Golove za Napoli postigli su Hamšik u 11, Mertens u 33. i u 52. minutu, dok jedini strelac za Zvezdu bio Ben u 57 minutu utakmice.
 
Napoli je od starta krenuo sa pritiskom na gol Borjana, koji se uspešno branio prvih 10. minuta meča, nakon čega je popustila odbrana prvaka Srbije. Gobeljiću je pobegao Hamšik, koji je bez problema savladao Borjana.
 
Nastavilo se u Napulju sa napadima na Zvezdin na gol, dok su gosti svoju priliku vrebali iz kontranapada. Tako je Marko Marin lepo uposlio Veljka Simića u 23. minutu, koji nije iskoristio priliku da donese "crveno-belima" izjednačenje. Kazna je stigla posle 10 minuta, preko Mertensa koji je sa prve stative uspeo da savlada Borjana, te je domaćin uvećao svoju prednost pred odlazak na odmor.
 
U drugom poluvremenu viđena je slična igra kao i u prvom delu utakmice. Jednostavno, Zvezda nije mogla ništa da učini nadmoćnijem protivniku. Trećim golom u 52. minutu, još jednom preko Mertensa, delovalo je da će uslediti potpuni potop Beograđana.
 
Ipak, Zvezda je došla do počasnog gola u 57. minutu. Velike zasluge odlaze Marku Marinu koji je sjajno uposlio Bena, a jednim svojim potezom je praktično izbacio čitavu odbranu Napolija iz igre. Benu nije bilo teško da se upiše u listu strelaca.
 
Do kraja meča Napoli je nastavio sa pretnjama, a Zvezdu je nekoliko puta spasao Borjan.
 
Posle pet odigranih utakmica, Zvezda ima četiri boda i nalazi se na poslednjem mestu grupe C.
 
U ostalim mečevima Lige šampiona sastali su se: Atletiko Madrid - Monako 2:0, Lokomotiva - Galatasaraj 2:0, Borusija - Briž 0:0, Porto - Šalke 3:1, PSG - Liverpul 2:1, PSV - Barselona 1:2, Totenhem - Inter 1:0.
  • Bogi

    29.11.2018 05:42
    Zvezda solidna ali ovi su prejaki .
  • Zivan

    29.11.2018 02:56
    Zvezda je još i dobro prošla...
  • Van

    28.11.2018 23:15
    Dajte vošu da se igramo

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Sport

Jokić u prvoj petorci NBA lige

Srpski centar Nikola Jokić iz Denver nagetsa uvršten je u prvi tim NBA lige, čime je dobio još jedno individualno priznanje.