Tesla bela tehnika „za svaki dan i svaki dom“

28. 11. 2018. u 18:00

Kompanija Comtrade predstavila je novitet u portfoliu uređaja Tesla – belu tehniku, uz novi slogan za ceo brend: “Tehnologija svima”

Тесла бела техника „за сваки дан и сваки дом“

Foto Promo

KOMPANIJA Comtrade danas je predstavila novitet u portfoliu uređaja Tesla – belu tehniku, uz novi slogan za ceo brend: “Tehnologija svima”. Brend Tesla stvoren je po ugledu na viziju Nikole Tesle, u kojoj tehnologija ne treba da bude privilegija manjine, već svakodnevnica za većinu. Po ugledu na ovu viziju budućnosti u kojoj su dobrobiti od naprednih tehnologija dostupne svima, Comtrade lansira belu tehniku „za svaki dan i svaki dom“.

Porodica Tesla postala je bogatija za ceo jedan segment uređaja „za svaki dan i svaki dom“ – belu tehniku:

* Frižideri i zamrzivači različitih vrsta

* Klasične i kombinovane veš mašine; mašine za sušenje

* Sudomašine

* Ugradne ploče

* Ugradne rerne

* Mikrotalasne pećnice

* Aspiratori

Ovi pristupačni uređaji uključuju veliki izbor modela koji štede energiju, uklapaju se u svaki prostor, dolaze sa funkcijama koje olakšavaju svakodnevnicu i obezbeđuju izuzetnu servisnu podršku, uz 5 godina garancije.

Na promociji Tesla bele tehnike gostima su se obratili Nebojša Uskoković, generalni direktor Comtrade Distribucije, a posebnu pažnju privukao je proslavljeni košarkaški as, selektor reprezentacije Srbije i ambasador brenda Tesla – Aleksandar Saša Đorđević. Program je vodio renomirani sportski novinar Slobodan Šarenac, a za izuzetni muzički ugođaj pobrinuo se tamburaški ansambl “Biseri” iz Subotice.

Više o uređajima Tesla bele tehnike:

Veš mašine

Tesla veš mašine obezbeđuju miran rad, bez vibracija i pomeranja uređaja. Uz izdržljivu šasiju i praktična tehnička rešenja, potrošači će biti zadovoljni malim troškovima održavanja i nakon isteka garancije od 5 godina. Iz ponude se izdvaja model WF81490M koji izuzetno štedi energiju (A+++AA klasa). Takođe, mašina za sušenje WT8C90M i kombinovana mašina WW86490M predstavljaju izvanrednu kombinaciju tehničkih karakeristika, modernog dizajna i atraktivne cene.

I to nije sve, jer u periodu od 3. decembra 2018. do 31. januara 2019. za sve kupce Tesla klasičnih i kombinovanih veš mašina, koji registruju svoju kupovinu, obezbeđena je besplatna godišnja zaliha Duel praška za veš.

Sudomašine

Dolaze u različitim dimenzijama kako bi se uklopile u svaki koncept i prostor. Napredne tehničke karakteristike (broj programa, raspon temperatura, energetska klasa i nivo buke) dolaze sa cenama koje Tesla sudomašine čine veoma konkurentnim u poređenju sa trenutno vodećim brendovima. Iz ponude izdvajamo mašinu za pranje sudova WD660MX (60 cm, inoks), kao vodeći uređaj u svojoj cenovnoj kategoriji.

Frižideri

Vertikalni ili horizontalni, singl ili kombinovani, veći, manji, inox ili beli... Za očuvanje svežine i ukusa vaše omiljene hrane, na raspolaganju vam je veliki izbor modela koji štede energiju i uklapaju se u svaki prostor. Iz ponude se izdvaja side-by-side frižider RB5100FHX koji je po kvalitetu, kapacitetu i dizajnu barem za klasu iznad svoje cene. Skoro svi rashladni uređaji Tesla pripadaju energetskoj klasi A+ i dolaze sa policama od kvalitetnog stakla.

Uređaji za kuvanje

Brze, ekonomične, bezbedne, lake za održavanje i precizne za podešavanje, Tesla ugradne ploče i rerne štede prostor i olakšavaju pripremu i najzahtevnijih jela. Ponuda zadovoljava razne ukuse, od klasičnih korisnika do modernih porodica koje prednost daju najnovijoj tehnologiji indukcionih ploča. Uz to, reprezentativni modeli u ovom segmentu izrađeni su od prestižnog Schott Ceran stakla.

Aspiratori

Sada sva jela i svi načini pripreme dolaze u obzir. Da mirisi ne traju duže od ukusa, na raspolaganju su vam kuhinjski, teleskopski, kaminski i dekorativni aspiratori različitih usisnih snaga.

Mikrotalasne rerne

Izrađene su uz pomoć tehnologije koja dolazi od lidera na svetskom tržištu ovih prizvoda, što je svakako garancija kvaliteta. Za atraktivne cene pobrinuo se brend Tesla.


5 godina garancije

Tesla bela tehnika dolazi sa 5 godina garancije, bez uslovljavanja korisnika registracijom, jer verujemo u kvalitet svojih uređaja. Uz to, rezervni delovi će biti dostupni i dugo nakon isteka garancije, pa potrošači mogu mirno da spavaju i duže od 5 godina.

Zbog svega ovoga, nadamo se da ćete uskoro biti u prilici da isprobate uređaje iz segmenta Tesla bele tehnike. Potražite ihu maloprodajnim objektima naših partnera, a detaljnu specifikaciju pronađite na našem veb sajtu: www.tesla.info.

(PR)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Dr.

28.11.2018. 19:06

Bravo Nadam se da cete i proizvodnju organizovatu u Srbiji U svakom slucaju opremicu Kuhinju vasim proizvodima. Samo napred.