"Savez za Srbiju zabeležio nepravilnosti u Lučanima"

Lider Levice Srbije Borko Stefanović izjavio je da je opozicioni Savez za Srbiju zabeležio niz nepravilnosti u izbornoj kampanji u opštini Lučani.

Izvor: Beta

Utorak, 27.11.2018.

23:44

screenshot

Stefanović je izjavio i da ih je sve dokumentovao, ali da nema gde da ih pokaže.

Stefanović je na televiziji N1 kazao da vlada ogroman strah među ljudima u opštinama Kladovo, Doljevac, Kula i Lučani gde su zakazani izbori.

"Izbori u Lučanima su na legalan način raspisani, oni će biti prvi na kojima Savez za Srbiju učestvuje da bismo pokušali da dokumentujemo sve nepravilnsoti, da slikamo sve džipove pančevačkih, vršačkih registracija u Lučanima. Mi imamo te slike, ali gde mi to da pokažemo", upitao je Stefanović.

On je kazao da predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić raspisuje izbore u opštinama onda kada nije zakonski rok i kada nema krize vlasti, što je ocenio kao "igranje i trošenje narodnih para" i pokušaj da "razvuče opoziciju po celoj zemlji".

"Postavlja se pitanje da li možda u Lučanima ima smisla pod ovim uslovima ići na izbore, ali o tome će Savez za Srbiju razgovarati i odlučiti jednoglasno kao i uvek do sada", rekao je Stefanović.

Izbori u opštini Lučani zakazani su za 16. decembar, a Savez za Srbiju odlučio je da bojkotuje prevremene izbore u Kladovu, Doljevcu i Kuli.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: