Gadgets

Motorola P30 stiže u novoj Aurora Gradient varijanti

Motorola P30 stiže u novoj Aurora Gradient varijanti
Foto: N.N. | Motorola P30 stiže u novoj Aurora Gradient varijanti

Motorola P30 telefon je predstavljen u Kini tokom jula. P30 predstavlja novu seriju, koju čini osnovni model kao i drugi uređaji poput P30 Note. Sada je Motorola izlistala novi Aurora Gradient Color model na svom sajtu, a najavila je i prodaju na društvenim mrežama.

Modeli telefona sa gradijentima boja su u trendu posljednjih mjeseci i ne predstavlja iznenađenje što je Motorola izabrala da prati kretanja na tržištu.

Motorola P30 Aurora Gradient Color model ima 6GB RAM-a i 128GB skladišnog prostora. U prodaji će se naći od 28. novembra na tržištu Kine i koštaće značajno više od druge dve dostupne varijante (Ice Jade White i Bright Black). Doduše, potrebno je istaći da pomenuta dva modela stižu sa 64GB skladištem.

Motorola P30 karakteriše premijum izrada, a metalno kućište je u sendviču 2.5D stakla. Telefon ima dve kamere i senzor otiska prsta na poleđini, dok prednju stranu karakteriše izrez u ekranu.

Tu su Snapdragon 636 SoC, 6GB RAM-a, 6.2-inčni Full HD+ ekran, Android 8.1 Oreo sa ZUI 4.0 interfejsom, kao i 3000mAh baterija sa podrškom za 18W brzo punjenje. Kamere na poleđini imaju 16MP + 5MP senzore, dok prednja kamera ima 12MP senzor.

(NN/benchmark)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije