Nova vest
Fudbal

Utorak, 27.11.2018.

20:19

Milojević: Oko 260 kilometara odavde Zvezda je postala šampion Evrope

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević podsetio je da je blizu Napulja Crvena zvezda davne 1991. godine postala šampion Evrope.

Izvor: MLj/LN

Autor: MLj/LN

Milojević: Oko 260 kilometara odavde Zvezda je postala šampion Evrope
Foto: Starsport

Milojević je naveo da Zvezda nema čega da se plaši u Napulju.

"Nemamo čega da se plašimo, ne bismo bili na ovom mestu. Veoma lepa godina za ovaj klub, uopšte da učestvujemo u Ligi šampiona, da ne zaboravimo da je davne 1991, nekih 260 kilometara odavde Zvezda postala šampion Evrope i to će uvek ostati u sećanju, kako starijih tako i mlađih generacija. Zvezda se nikad nije i nikad se neće plašiti", kazao je Milojević.

Milojević je dodao da njegovoj ekipi niko ne može da oduzme snove i da veruje u dobar rezultat protiv Napolija, ali možda i nešto više u Ligi šampiona.

"Želim da budemo ono što smo, da uživamo u igri. Naše snove niko ne može da nam uzme. Veoma je bitno da verujete u nešto što radite, a ja jako verujem i to tražim od svojih igrača. Svaka naredna utakmica je važna. Situacija je takva da ćemo igrati sa fantastičnim protivnikom. Bitno je da izađemo na teren i pokažemo se u najboljem svetlu. Igramo za Zvezdu, to je ogroman klub, po meni najveći. Činjenica da smo u Ligi šampiona daje vetar u leđa da vratimo Zvezdu gde joj je mesto", rekao je Milojević

Milojević nije otkrio više o neizvesnim igračima za meč sa Napolijem, a novinare je najviše zanimalo to da li će igrati Milan Pavkov.

"Pavkov je tu, kao što je i Jovančić. Videćemo pred samu utakmicu, donećemo odluku tad. Neka ostane malo iznenađenje i za vas, pošto vi italijanski novinari volite sve da znate, a mi volimo malo da sakrijemo nešto. Oni jednostavno nisu sa nama i ne vidim razlog da pričamo o njima. Voleo bih da imam sve igrače, ali mislim da će oni koji su tu dati sve od sebe i pokazati ono što treba da pokažu. Fudbal nije individualni sport i moja ekipa ne zavisi od bilo kog pojedinca. Teško mi je jer su povređeni, volim da budu zdravi, a što se tiče ostalog, koga nema, bez njega se može i mora", rekao je Milojević.

Pročitajte još:

* Ančeloti: Zvezda je potcenjena, zasluženo je pobedila Liverpul

* Bolnica u Zvezdi – u Napulju bez Stojkovića, Savića, Čaušića i Boaćija

* Simić: Napoli izmori protivnika dok ne nađe rupu u odbrani

* Srnić: Da napravimo što bolji rezultat, pa prođemo grupu VIDEO

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

89 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

4 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu