Uhapšen mladić koji je ostavio torbu u centru Zaječara

Policija u Zaječaru uhapsila je mladića (17) zbog izazivanja opšte opasnosti, jer je danas u centru tog grada ostavio torbu za koju se sumnjalo da sadrži eksploziv, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
Uhapšen mladić koji je ostavio torbu u centru Zaječara
Foto: 021.rs
MUP je ranije danas saopštio da je posle provere utvrđeno da u torbi ostavljenoj u Ulici Svetozara Markovića u Zaječaru nema eksploziva.
 
Mediji su ranije preneli da je ispred zgrade Poreske uprave i NVO "Oblutak" u Zaječaru ostavljena torba u kojoj je navodno eksplozivna naprava.
 
Ulica Svetozara Markovića u centru grada bila je zbog toga zatvorena, dok su radnici iz zgrade u kojoj je smeštena Poreska uprava evakuisani.
  • miki

    28.11.2018 08:00
    Pa nije valjda uhapšen zbog izazivanje opšte opasnosti? Ako u torbi nije bilo eksploziva onda je valjda zbog uznemiravanja javnosti?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija