Albanci sa juga se spremaju za DAN ZASTAVE

Lokalne vesti - Utorak 27.11.2018 - 13:54

Povodom 28. novembra, Dana albanske zastave kabinet predsednika opštine Bujanovac Šaipa Kamberija u utorak organizuje koktel u restauran “Agimi” u Bujanovcu, gde su pozvane sve isntitucije sa nivoa lokalne vlasti i političke partije.

Zastava Albanije sutra i u Bujanovcu. Foto: S.Tasić/OK Radio Zastava Albanije sutra i u Bujanovcu. Foto: S.Tasić/OK Radio

Prema raspoloživim informacijama, na tom koktelu neće prisustvovati Demokratska Partija Nagipa Arifija, Alternativa za Premone ograna u Bujanovcu, a pod znakom pitanja su i predstavnici Pokreta za Demokratski Progres.

Poslednjih pet godina u opštini Bujanovac 28. novembar je bio organizovan pod pokroviteljstvom Doma kulture.

U opštini Preševo aktivnosti povodom 28. novembar biće organizovane u sredu pod pokroviteljstvom lokalne samouprave i Doma kulture, ipsred zgrade opštine.

Albanci Dan zastave obeležavaju u znak sećanja na Deklaraciju o nezavisnosti Albanije, o čemu je dokument usvojen 28. novembra 1912. godine na skupštini u Valoni kojim je osnovana nezavisna Albanija.


 

OK Radio

Vrati se na kategoriju Lokalne vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: